A spontanious trip to the sea

If you ever hear me saying the Netherlands has no beautiful nature, I take it back in advance. Just remind me of the sea. Most people only go to sea when it's sunny and warm outside, but believe me: on grey, rainy days it can be even more beautiful!

Everything was so quiet and peaceful and the sea was covered in a silver glow. 

12 comments

 1. Ah, mooie foto's, fijne kalme sfeer hebben ze ♥ Nog twee weken en ik ga ook naar het strand voor een weekje, zoveel zin in.

  ReplyDelete
 2. Wat een prachtige serene foto's! Ik hou echt van de zee<3

  ReplyDelete
 3. De foto's zijn zo tof! Jammer genoeg woon ik echt te ver vanaf het strand en zit er een spontaan tripje niet echt in.

  ReplyDelete
 4. Hoe fijn is het sfeertje ook wel niet dat erover heen hangt, oeh. Van die druilerige dagen zijn wel de fijnere ja. ((:

  ReplyDelete
  Replies
  1. alleen is de frou struggle wel het grootst dan, haha

   Delete
 5. AnonymousJune 26, 2017

  Heerlijk he de zee, ik wil er ook graag weer heen.. Al is het echt om de hoek, nu gaat het nog even niet... Maar straks hmm nu al zin in. De wind door je haren, voeten in het zand en langs de waterrand wandelen.

  ReplyDelete
 6. Wat een heerlijke foto's! Ik mis de zee zo erg. Ik denk dat dat de eerste plek is waar ik heenga als ik weer terug in Nederland ben!

  ReplyDelete
 7. Leuke foto's! Ik voel bijna de rustige sfeer van de golven tot hier! X

  ReplyDelete
 8. Ahh wat een heerlijk sfeertje in je foto's! liefde liefde liefde! Ben het trouwens helemaal met je eens, de zee is ook prachtige wanneer de zon niet schijnt (& het strand niet volgepakt zit met heel nederland ;)

  ReplyDelete
 9. Je foto's hebben zo een leuk moody sfeertje. De zee is altijd mooi of het nu slecht of goed weer is.

  ReplyDelete
 10. Jaaa, de zee!! Op een niet super zonnige dag geeft het gelijk zo'n toffe sfeer aan je foto's, zo ook op deze. Heel cool!

  ReplyDelete

2015 - © Little universe in my mind. Design by MangoBlogs.