roos in my diy studio

Ik wil zo veel mogelijk nieuwe dingen proberen met fotografie. Als ik merk dat ik alleen maar de zelfde soort foto's aan het maken ben, moet daar verandering in komen. Daarom wilde ik een keer binnen fotograferen en vroeg ik aan Roos of ze model wilde staan. We transformeerden mijn kamer in een fotografie studio, door middel van een zwart doek. Hoewel we eerst een beetje bang waren dat er te weinig licht was, omdat het af en toe regende, was het juist heel erg mooi zacht. Toen ik deze foto's op de kunstacademie (niet dat dit schoolwerk is) liet zien, dacht mijn lerares dat ik een softbox had gebruikt! Het was heel fijn om met Roos samen te werken, want omdat zij al best wel wat shoots achter de rug heeft, was ze heel gevarieerd in poses en gezichtsuitdrukkingen.
Heb jij wel eens in een (diy) studio gefotografeerd? 

13 comments

 1. Wauw!!!! Vooral die eerste zwart-witte vind ik echt HEEL mooi. Er is er geen beginnend indie tijdschrift ofzo waar je voor kunt gaan werken? Ik zie je echt zo van die mode shoots doen! (Oh en als je dat tijdschrift vind, en ze ook nog een illustrator nodig hebben, kies mij)

  ReplyDelete
 2. De foto's zijn echt prachtig! Heel mooi ook met die zwarte achtergrond!

  ReplyDelete
 3. Woooow, echt zo mooi gedaan! Zwarte achtergronden vind ik altijd heel mooi uitkomen & het licht valt ook zo mooi. Toffe foto's!

  ReplyDelete
 4. Waaaauw! Echt super goed gelukt!

  ReplyDelete
 5. Wauw echt onwijs mooie foto's zeg! En het licht is inderdaad erg mooi
  Ik vind de foto's met de spiegels ook erg tof geworden

  ReplyDelete
 6. Wat mooi! Heel erg knap gedaan

  ReplyDelete
 7. Wat een mooie foto's zijn dat een wat een mooi meisje had je voor je camera. Haha ik heb ook al een aantal keer een laken opgehangen. Functioneert prima.

  ReplyDelete
 8. Ahh wauw!! Soniaaa deze zijn zo mooi! Echt! WOW! Ook die zwart-witte waar ze naar beneden kijkt, wowowowoww...

  ReplyDelete
 9. Wauw Sonia echt dit zijn waanzinnige goede foto's!

  ReplyDelete
 10. Ik kan alleen maar zeggen dat jij zoveel talent hebt - en Roos ook! Wauw. XX

  ReplyDelete
 11. Zo mooi! Heel zacht en puur beeld <3

  ReplyDelete
 12. Deze foto's zijn zo mooi, wauw! Roos is ook echt een mooi model. Ik wil ook nog een keer foto's met een zwarte achtergrond maken, het heeft echt iets! xx

  ReplyDelete
 13. Ik heb het echt al onwijs vaak gedaan, een laken ophangen en daar dan voor gaan staan poseren, haha. Of gewoon erachter, want schaduw is leuk. Hoe leuk zijn je fotootjes geworden! Erg toffe poses zitten ertussen, nooit eerder gezien. (EN SONIA WOW JE HEBT BIJNA 200 VOLGERS OP BLOGLOVIN'!!!)

  ReplyDelete

2015 - © Little universe in my mind. Design by MangoBlogs.