4 beautiful instagram accounts + illustrations

Mijn plan om elke maand een paar mijn van favoriete instagram accounts online te zetten, is een beetje in de soep gelopen: mijn eerste en laatste artikeltje hiervan is maar liefst alweer van een half jaar geleden....... Toch lijkt het mij nog steeds een leuk idee, want ik haal zo veel inspiratie uit het vinden van mooie, nieuwe accounts. Of het een maandelijkse traditie wordt, is nog maar de vraag, maar in ieder geval heb ik nu weer een artikeltje met vier inspirerende accounts en wat tekeningetjes.  


Good vibessss. Dat is het eerste wat ik mij op komt als ik Freya's foto's bekijk. Ze heeft een hele leuke vintage-achtige kledingstijl en deze stijl zie je ook terug in haar foto's. O ja, haar youtube is ook een echte aanrader: persoonlijke video's, vintage thrift hauls video's en vegan "what I eat in a day" video's, ze doet het allemaal!

Liam maakt prachtige, originele, dromerige analoge foto's. Vooral portretten en vaak double exposure geschoten, waardoor ik dat ook echt graag een keer wil uitproberen. Met elke foto die hij post word ik weer verbaasd door zijn creativiteit. 

Ik houd echt zo veel van dit account. Naast dat Nuria zelf heel mooi is en geweldig op foto's staat, kan zij ook de prachtigste plaatjes schieten. Aan haar foto's te zien, reist ze samen met haar vriend (die ook fotograaf is) de hele wereld rond en haar foto's hebben allemaal zo'n fijn, avontuurlijk en analoog sfeertje. (Zoals je ziet. zit hier geen tekeningetje bij, omdat die ik had geprobeerd te maken een beetje (boel) was mislukt..)


Nog een analoge fotograaf. Heb je al een beetje door waar mijn voorkeur ligt ;)? Dit account is een combinatie van de prachtigste analoge portretten en van "moody" food-fotografie. Twee heel verschillende richtingen binnen de fotografie, maar toch maakt ze van beide echt elke keer een kunstwerk.

Dit waren een paar van mijn favorieten accounts van de laatste tijd. Met een nadruk op "een paar", omdat ik elke dag zo veel nieuwe mooie accounts ontdek, maar om daar nou allemaal een tekeningetje van te maken, gaat wel heel lang duren.....


Ik ben benieuwd wat jouw favorieten accounts zijn!

En vind je het leuk als ik vaker zo'n soort artikel post?

6 comments

 1. Ik vind dit soort artikels heel erg leuk, dus een grote YAY! Ik hou van illustraties, ik ga de instagram accounts eventjes bekijken <3
  Liefs,
  Evelien

  ReplyDelete
 2. Wat een leuke accounts zeg!

  ReplyDelete
 3. Oh wow dit artikeltje is echt geweldig! De illustraties zijn echt geweldig en ik ga zo even kijken naar de instagram accounts!

  ReplyDelete
 4. Wat een toffe accounts zeg! En je er leuke illustraties bijgemaakt.
  Ik zou het in ieder geval erg leuk vinden als we dit vaker gaan zien op je blog.

  ReplyDelete
 5. Wow, Ezgi Polat vind ik echt by far de allermooiste! Dat sfeertje, oh men, ik ben verliefd! Supertof!

  ReplyDelete
 6. Ohh wat heb je dit leuk gedaan! Zo origineel met die tekeningen, en ze zijn ook gewoon zo mooi geworden! En inderdaad, 4 beautiful accounts... wauw! Die laatste is ook zo mooi! En ook het aparte portret-account van haar, wauwauwauw!

  ReplyDelete

2015 - © Little universe in my mind. Design by MangoBlogs.