Weer eens op avontuur met Myrthe

 
Vorige week ging ik weer eens op avontuur met Myrthe. Nadat zij nog even in haar fancy outfit op de trappen van Utrecht Centraal had geposeerd, deed zij haar skeelers aan en gingen we op weg naar Amelisweerd, een natuurpark in de buurt.

Omdat wij al veel mooie plaatjes van dit park hebben zien voorbij komen, hadden we erg hoge verwachtingen. Dit viel echter een klein beetje tegen. Natuurlijk waren er wel mooie bloesembomen, maar om daar nou wéér foto's bij te maken, was nou niet erg origineel. Daarom zochten we iets anders fotogenieks op. Namelijk een.....
.... juist ja, een tennisveld. Terwijl Myrthe, het supermodel, op de grond lach, zat ik casually op het scheidsrechtersstoeltje foto's te maken. Toch gek dat we niet zijn weggestuurd, want stiekem een tennisveld op sluipen om te fotograferen, is nou niet echt de normaalste zaak van de wereld...
Natuurlijk konden we het niet laten om ook weer wat foto's tijdens het gouden uurtje te maken. 
Tijdens de zonsondergang fietsten en skeelerden we terug naar Utrecht. Het was echt zo'n fijne avond, waar je de lente overal in de lucht kan voelen. 

En O ja, tot slot nog een foto van mij rennend voor mijn leven, omdat de sproeiers opeens aangingen voor het tennisveld, haha.

16 comments

 1. Wauw Sonia!! Je hebt de foto's van Myrthe zo mooi gemaakt en andersom ook!! Deze foto's kunnen zo op een cover voor op de tijdschrift!! Echt prachtig! En je laatste foto is echt heel cute haha <3

  ReplyDelete
 2. Ik heb het al bij Myrthe geschreven maar oeh, love deze foto's, ook gewoon dat idee om op een tennisveld te gaan shooten, ik zou er niet op zijn gekomen ((:

  ReplyDelete
 3. Wat een zaaaaalige foto's! Ik zag een deeltje al bij Myrthe, maar ook hier zitten er echt weer pareltjes. Zo mooi gedaan Sonia, je bent echt super getalenteerd. Liefs!

  ReplyDelete
 4. Ik zag al een paar foto's voorbij komen op Myrthe's blog, maar de foto's die jullie tijdens het gouden uur hebben gemaakt zijn ook echt prachtig!

  ReplyDelete
 5. Haha, de laatste foto is echt m'n favoriet! Dat is echt zoiets wat mij ook zou overkomen (:

  ReplyDelete
 6. prachtig-prachtig-prachtig, weer zo'n serie praaachtige foto's! Ahh gewoon liefde voor die tennisbaan en het gouden uur!

  ReplyDelete
 7. Wauw, wauw wauw. Echt ontzettend mooie foto's! Ik vind de laatste foto zoveel spontaniteit en sfeer. heel mooi. <3
  Liefs,
  Evelien

  ReplyDelete
 8. Ik had op Myrthes blog al een paar foto's voorbij zien komen maar wat zijn ze gaaf geworden zeg!

  ReplyDelete
 9. Wat een SUPER mooie foto's!!! complimenten!

  ReplyDelete
 10. Oh wat zijn de foto's mooi! Ontzettend gaaf geworden! :)

  ReplyDelete
 11. Ahh, deze foto's zijn zo leuk geworden! En klinkt als een heerlijk lenteavondje samen!

  ReplyDelete
 12. Ooh die foto's zijn zo mooi! Echt heel mooi! En die foto van jou rennend voor je leven is trouwens echt heel cute xx

  ReplyDelete
 13. Hele mooie foto's heb je gemaakt! En die laatste foto is ook geweldig, haha! ;)

  xx Alex

  ReplyDelete

2015 - © Little universe in my mind. Design by MangoBlogs.