finding new places with Ida

Soms vergeet ik dat je geen verre reis hoeft te maken om mooie natuur te vinden. Toen ik vorige week naar een natuurgebied in de buurt ging, werd dit weer even duidelijk voor me. Hier was ik al eens eerder geweest toen ik model voor Roos stond, maar ook nu werd ik weer verrast door al het moois om mij heen. Dit keer stond niet ik, maar mijn vriendin Ida voor de lens. Ik had niemand anders kunnen wensen, want kijk hoe mooi ze is! 
Vind jij ook wel eens mooie natuurgebieden in de buurt? 

8 comments

 1. Zulke mooie foto's! Jaaa, soms vergeet ik ook dat ook dichtbij mooi landschap te vinden is. Nu wil ik er echt weer eens op uit gaan om eens een mooi natuurgebied in de buurt te vinden! :)

  ReplyDelete
 2. Wouw wat een prachtige foto's, wij wandelde hier wel heel erg vaak. Heerlijk buiten, al moet ik nu wel even paar maanden geduld hebben voor de wandelschoenen weer aan kunnen hier.

  ReplyDelete
 3. Waauw wat een gaaf gebied is dat! Prachtige foto's zeg<33

  ReplyDelete
 4. Wauw wauw wauw, wat een prachtige foto's! Wat een mooi natuurgebied zeg, helaas hebben wij niet zulke mooie gebieden vlakbij.
  Liefs,
  Evelien

  ReplyDelete
 5. Ah, zulke mooie foto's! Ik was van de week in een park in de buurt waarvan ik ook niet wist dat het zo mooi en groot was. Maar dat komt hier niet bij in de buurt helaas, haha.

  ReplyDelete
 6. Echt prachtige foto's weer!

  ReplyDelete
 7. Ik woon in Rotterdam en heb helaas niet zulke mooie natuurgebieden in de buurt, op het strand na dan! x

  ReplyDelete
 8. Mooie foto's! Ze hebben echt iets rustgevends. :)

  ReplyDelete

2015 - © Little universe in my mind. Design by MangoBlogs.