Een uurtje op het strand in bewegende beelden

Eigenlijk zou ieder mens verplicht moeten zijn om minimaal één keer per maand naar het strand te gaan. Het geluid van de golven, de wind door je haren, de vliegende meeuwen, de grote ruimte en de rust. Alles is zo fijn! 

De laatste keer dat ik ik naar zee was geweest, was 1 januari: de nieuwjaarsduik. Gelukkig hoefde ik nu niet het water in te duiken en kon in het gewoon bij een strandwandeling houden. Ik kon maar een uurtje blijven, maar in dit uurtje kwam ik even weer helemaal tot rust. 

Geinspireerd door de prachtige films van Aline, heb ik ook geprobeerd wat te filmen. Bij laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaange na niet zo goed als die van haar, maar hé, oefening baart kunst, toch? 

En o ja, misschien vraag je je af waarom de laatste paar minuten niets interessants meer bevatten? Nou, laten we het er maar bij houden dat windows movie maker nou niet echt een fijn programma is (lees: 2 keer opnieuw beginnen, omdat alles opeens weg is.....) (En vergeet niet op HD te zetten!)

Vind je het leuk als ik vaker wat film?
En houd jij ook zo van de zee?

15 comments

 1. Wat een mooie video, de muziek eronder vind ik ook heel erg passend bij het sfeertje.
  Onwijs leuk gedaan!
  Ik heb gelijk zin om naar het strand te gaan, is zo'n fijn plekje altijd. <3
  Liefs,
  Evelien

  ReplyDelete
 2. Eigenlijk zou Sonia verplicht moeten zijn om eens per maand zo'n soort video te plaatsen, want wat word ik hier rustig van, het is echt een beetje een zen video, het wekt precies het gevoel bij me op dat ik ervaar wanneer ik zelf naar het strand ga (wat echt een half jaar geleden is, oepsss) wanneer gaan we nou eindelijk een keertje samen foto's maken op het strand?!?! (in de duinen, haha) ;) Liefs!

  ReplyDelete
 3. Mooie foto's en zo'n video is wel leuk, al ben ik dan wel altijd zo'n tut die me een beetje kan storen als het beeld niet stil is maar wiebelt... Sorry *smile*

  ReplyDelete
 4. Echt heel leuk om te kijken naar dit filmpje. De zee brengt nu eenmaal de geest tot rust.

  ReplyDelete
 5. Wat mega leuk gedaan! Ik heb in het verleden ook weleens zulk soort filmpjes gemaakt, leuk om te doen is dat hè?:) En ja: windows moviemaker is verschrikkelijk, haha.

  ReplyDelete
 6. Wauw, love it!! Super tof gedaan xo

  ReplyDelete
 7. Wat een leuk filmpje zeg!

  ReplyDelete
 8. Ik kom hier, bij de zee, echt veelste weinig! Ik houd er wel heel erg van. Vooral als er nog palmbomen bij staan :)

  ReplyDelete
 9. Ah Soon, zo zo fijn dit! Heerlijk dat je zo hebt genoten van het strand, en je filmpje is ook echt tof geworden! Ik krijg nu ook zo enorm veel zin in een middagje strand... :D En oh, die films van Aline zijn ook zo gaaf...

  ReplyDelete
 10. Oh jaa heerlijk de zee en het strand<3 Ik kom er echt veel te weinig, maar gelukkig hebben we dit filmpje ;) Supermooi gedaan! XX

  ReplyDelete
 11. Aah zo fijn! Leuk muziekje ook :) En nu weet ik denk ik ook waar ik heen ga deze zondag met het boekenweek geschenk (want GRATIS REIZEN); het strand! :)

  ReplyDelete
 12. Ahh de zee en het strand zijn zo fijn! Jaa, iedere maand naar het strand dat zou fijn zijn! Echt een heerlijk filmpje! Met zo'n kleedje en een boekje in het zand genieten van de zon, heerlijk!

  ReplyDelete
 13. Oeh, kei fijn relaxed videotje dit! En ik herken je windows movie maker frustratie's hoor, oh man.

  ReplyDelete
 14. Je filmpje is zooo rustgevend. Super fijn! En ja naar het strand gaan is ook zo fijn, dat moet ik ook echt vaker gaan doen!

  ReplyDelete

2015 - © Little universe in my mind. Design by MangoBlogs.