Een plaatjesmuur

Het is 1 april. Een dag dat je mensen voor de gek zet, maar voor mij betekent dit ook nog wat anders: over twee maanden ga ik weg uit mijn kamer in Utrecht. Ik huur onder, wat betekent dat ik maar voor een bepaalde tijd in deze kamer kan verblijven. Ik woon hier sinds oktober en in juni ga ik weer weg. 

Zoals sommige van jullie waarschijnlijk wel weten, vond ik het niet erg leuk om hier te wonen, maar toch heb ik het er beste van geprobeerd te maken. Voor mij is het heel belangrijk als mijn kamer er leuk, gezellig en netjes uit ziet. Daarom besloot ik mijn kamer op te vrolijken met een "plaatjesmuur".
Eigenlijk plak van alles en nog wat aan mijn muur. Natuurlijk hoef je het niet alleen op plaatjes te laten. Kijk maar wat ik allemaal op mijn muur heb:

ansichtkaartjes
analoge foto's
tekeningen
dromenvanger
tijdschriftfoto's
waaier
analoge camera
en nog veel meer!

Toen ik van FotoOpAluminium een mailtje kreeg of ik een foto  op aluminium wilde laten uitprinten, leek me dat heel leuk: een mooie aanvulling voor op mijn muur! Ik ben voor een foto gegaan van mij in een boomhut in Bohinj, toen ik aan het interrailen was.  
De foto is 40x60 cm en de kwaliteit is erg goed. Elke keer als ik er naar kijk, heb ik wel even het gevoel in Bohinj te zijn. Eigenlijk zou ik vaker foto's moeten laten uitprinten, want zo komen ze zó veel beter tot hun recht dan op mijn computerscherm! Als je het ook leuk lijkt om zo'n foto uit te printen, kun je even een kijkje nemen op FotoOpAlumium, dat een dochterbedrijf is van FotoCadeau is.

Hoe maak jij je kamer gezellig? 

12 comments

 1. Zo leuk dei muur, je kunt er waarschijnlijk echt heel lang naar blijven kijken!

  ReplyDelete
 2. wouw ik vind je moer wel erg leuk. Maar zou zelf het snel zat worden :) ben nog wel van de witte muren *smile*

  ReplyDelete
 3. wouw ik vind je moer wel erg leuk. Maar zou zelf het snel zat worden :) ben nog wel van de witte muren *smile*

  ReplyDelete
 4. Tof zo'n muur met allerlei mooie herinneringen! Ik houd daar ook wel heel erg van. Waar ga je naartoe hierna?

  ReplyDelete
 5. Oh man, zou ik nooit durven zo'n analoge camera ophangen aan mijn muur, ik zou al de kriebels krijgen, dat idee alleen al dat 'ie zou kunnen vallen. Wel een onwijs fotogenieke muur, kei tof dat je vooral van die eigen creatie's hebt opgehangen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, maar deze camera doet het niet meer, dus het is meer voor de sier!

   Delete
 6. I love that wall! Your photos are so incredible xx

  ReplyDelete
 7. Supergaaf Sonia, ziet er zo tof uit! Ik ben ook eindelijk van mijn saaie witte muur af, er hangt nu een grote wereldkaart. Zo blij mee :)

  ReplyDelete
 8. Zoooo tof! Ik heb 'vroeger' mijn hele deur vol gehad met posters. Dat was eigenlijk zo gezellig!

  ReplyDelete
 9. Ahh je muur is zo gaaf geworden, wauw! Echt supergezellig en hoe leuk dat er ook eigenlijk allemaal herinneringen aan de muur hangen!

  ReplyDelete
 10. Ik heb ook zo'n muur vol met foto's en afbeeldingen. :) Je kamer ziet er gezellig uit! Liefs

  ReplyDelete
 11. Wow Sonia, je muur is prachtig!! Hier kan ik echt inspiratie uit halen. Lijkt me geweldig zo'n muur!! Als je uit Utrecht gaat, waar ga je dan naar toe? <3

  ReplyDelete

2015 - © Little universe in my mind. Design by MangoBlogs.