pastelkleuren met een volle maan

Laten we even terug gaan naar een warme zomeravond. Stel je een meertje voor in Frankrijk. Felle zonnestralen worden gereflecteerd op het turquoise water, waarin je een frisse duik neemt. Je uitzicht voor de avond is een pastelkleurige zonsondergang met een heldere volle maan. Nee, dit is geen sprookje. Dit is Dijon.


Eerlijk gezegd had ik niet veel van Dijon verwacht. Dit plaatsje diende meer als tussenstop, dan als een plek die we per se wilden bezoeken. Maar ik werd verrast door de mooie natuur waar de camping mee werd omringd. Na drie geweldige, maar vermoeiende dagen in Parijs, was het fijn om even uit te rusten aan een meertje en te genieten van de warme zon. Heb jij ook zo veel zin om weer te reizen? 

7 comments

 1. Wat een geweldige foto's, en ja ik heb juist nu opeens heel veel zin om te reizen. Terwijl ik nooit een reiziger ben geweest, maar nu omdat ik een jaar niet kan... Lijkt het wel extra te zijn.

  ReplyDelete
 2. Wat een mooie foto's! Ik wil ook heel graag gaan interrailen na mijn examen, al duurt dat nog wel een jaar

  ReplyDelete
 3. Woah! Zo'n fijn sfeertje ook over je foto's! Luv luv!

  ReplyDelete
 4. De foto's zijn echt heel gaaf! De volgende keer wil ik eigenlijk gewoon mee, oké?

  ReplyDelete
 5. Ahh wauw, wat een prachtige foto's! En JA zo veel zin om te reizen, en ieder interrail postje zorgt ervoor dat ik nóg meer zin krijg in een vakantie!

  ReplyDelete
 6. Wow, ik wil mezelf gewoon teleporteren in je foto's! Wat een prachtige omgeving en lucht heb je daar vastgelegd <3

  ReplyDelete
 7. Heeeeel veel zin om weer te reizen!

  ReplyDelete

2015 - © Little universe in my mind. Design by MangoBlogs.