Ik maakte wat partroontjes

Deze week zag ik de eerste krokussen langs de weg en ook heb ik mijn winterjas ingeruild voor een iets minder dikke jas. Ja mensen, je hoort het goed: het wordt weer lente! En ooh, ik heb er zo veel zin in. Zoals jullie misschien wel weten houd ik erg van herfst, maar de lente mag er ook wel zijn; de roze bloesem die opeens overal verschijnt, zonder jas naar buiten, het gefluit van vogeltjes, de eerste warme zonnestralen en langere dagen. 

Helaas is mijn uitzicht op dit moment een donkere grijze lucht en hoor ik harde wind door de bomen waaien. Maar om toch al een beetje te genieten (althans, dat hoop ik) van de lente, heb ik wat vrolijke patroontjes gemaakt. Op de blogs van Arjanne en Romy zie ik soms patroontjes of achtergronden langskomen en omdat ik dat er altijd zo leuk uit vind zien, besloot ik het zelf ook te proberen. Het is wel mijn eerste keer dat ik zoiets maak, dus ze zullen waarschijnlijk minder goed zijn, maar toch hoop ik dat jullie er een beetje vrolijk van worden. 

Citroentjes

Gatenplantjes (gestolen van dit artikeltje)

Bloemetjes

Als je zo'n patroontje als achtergrond wilt, kun je gewoon de afbeelding downloaden (door op je rechtermuisknop te klikken of lang ingedrukt te houden op je smartphone)

Heb jij ook zo veel zin de lente?

O ja, vanavond stap ik in de bus richting Berlijn voor een paar dagen! Woehoe!

5 comments

 1. Die gatenplantjes zijn echt super!

  ReplyDelete
 2. Super schattig! Het doet me echt denken aan een patroontje op een drinkglas waar ik vroeger uit dronk (nostalgie haha!).

  ReplyDelete
 3. Dit is zo vrolijk!!! Hier ga ik gewoon naar staren wanneer ik me minder happy voel, en ook wanneer ik me wel happy voel want deze patroontjes zijn gewoon te leuk. <3

  ReplyDelete
 4. Ahh ze zijn zo leuk geworden!! Die met die citroentjes zijn zo lekker vrolijk! En haha, de plant herkende ik nog :)

  ReplyDelete

2015 - © Little universe in my mind. Design by MangoBlogs.