Freckles, flowers and shadows

Elke dag weer word ik geïnspireerd door fotografen die de prachtigste plaatjes creëren. "Dat wil ik ook kunnen", is het zinnetjes wat dan vaak door mijn hoofd schiet. Maar de enige manier om dit te bereiken is oefenen, oefenen, oefenen en oefenen. 

Daarom besloot ik vorige week om een oproepje op instagram te plaatsen, waarin ik vroeg of er mensen geïnteresseerd waren om voor mijn lens te staan. En tot mijn verrassing waren die er zeker! Nerissa was de eerste die reageerde. Zo gezegd, zo gedaan. Drie dagen later haalde ik haar op van het station. Zij was zo lief om mij haar 50 mm te lenen en AAAAAAAARG I'M OBSESSED! Nikon, please sponsor me and give me a free 50 mm lens right now? Nee maar serieus, deze lens maakt je foto's zo veel mooier!

Meestal als ik met iemand afspreek om foto's te maken, zijn we allebei zowel  model als fotograaf, maar dit keer was ik alleen de fotograaf. Best wel een beetje spannend, want ik kon het natuurlijk niet maken als ik met mislukte foto's aan kwam zetten. Eerlijk gezegd was ik dan ook best wel een beetje bang dat de foto's niet mooi zouden worden..... Gelukkig was dat niet het geval (als ik dat zelf mag zeggen), maar dat kon ook niet anders met zo'n goede lens, met de zon die opeens ging schijnen, met de mooie bloemetjes en rode besjes en natuurlijk met zo'n mooi model!

Ik had echt veel plezier in het maken van deze foto's en kan niet wachten om snel nog mee mensen te fotograferen. Dus als je een keer zin hebt om foto's te maken, kun je me altijd een mailtje sturen!

13 comments

 1. Wat zijn de foto's mooi geworden, ze hebben een hele fijne sfeer ook!

  ReplyDelete
 2. Oh my God Sonia, these photos are soo beautiful! <3 xx Miia

  http://miiamata.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 3. Ahh wauw, je foto's zijn echt gewoon prachtig.<3

  ReplyDelete
 4. De foto's zijn echt te gaaf geworden!

  ReplyDelete
 5. Ik vind persoonlijk de foto's met de bloem in de mond niet zo heel mooi, maar die andere zijn echt heel gaaf. De sfeer, de kleuren!!! Mooi.

  ReplyDelete
 6. Deze foto's zijn PRACHTIG Sonia!! En ook haar rode haren, prachtig!! Ik zou het heeeel leuk vinden om je eens te meeten :)

  ReplyDelete
 7. Zo prachtig!! Jammer dat aankomende weekenden zo vol zitten, want ik wil heeel graag eens samen fotograferen :)

  ReplyDelete
 8. Ooh, kei schone foto's Sonia! Want weet je, je vertrekt steeds vanuit een geheel nieuw idee, het is niet saai dit fotoserietje, kei schoon! (Ik hoop dat je nog veel meer mensen gaat fotograferen, hihi.) En aw, gaan we samen sparen voor een 50mm lens?

  ReplyDelete
 9. Wat mooi en origineel, deze foto's!

  ReplyDelete
 10. aah die foto's zijn zo mooi! Ik vind sproetjes ook echt zo mooi staan :)

  ReplyDelete
 11. wat zijn de foto's mooi geworden! en wat is Nerissa een prachtige meisje
  xx Ish

  ReplyDelete
 12. De foto's zijn echt zo prachtig! Heeel erg mooi!

  ReplyDelete
 13. Oh, IK wil dit ook kunnen! Met een 50mm heb ik meestal wel het probleem dat 'ie niet goed scherpstelt, maar deze zijn echt heel goed gelukt!

  ReplyDelete

2015 - © Little universe in my mind. Design by MangoBlogs.