Ik zag het einde van de wereld

Vorige week was de wereld om mij heen gehuld in een dikke laag mist. Ik raakte bijna verdwaald, omdat ik de weg niet meer kon zien en mijn vingers vroren er net niet af. Maar verder kan ik niks negatiefs meer bedenken, want óh, wat houd ik toch  van mist. De wereld wordt omgetoverd tot een stille, magische plek en overal is het einde van de wereld te bekennen.

Op weg naar een afspraak met Janna, kon ik het natuurlijk niet laten om mijn camera uit mijn tas te pakken en plaatjes te schieten. Dit resulteerden wel in een half uur te laat komen.... Gelukkig was dat geen probleem, want raad eens waarom Janna ook te laat was? Juist ja, zij werd ook enthousiast van de combinatie mist en een camera...... Het zal wel een blogger (niet dat ik me echt een blogger voel) dingetje zijn hé, hihi. 

Houd jij ook zo van mist?

15 comments

 1. Gek hé, die mist! Ik vind het zoiets speciaals, maar wel echt iets heel erg moois. Love ittt. Mooie foto's! Fijn weekend & liefs :)

  ReplyDelete
 2. Het zijn wel echt toffe foto's geworden in die mist zeg! Wat ene toeval dat jullie allebei te laat kwamen zeg.

  ReplyDelete
 3. Haha oké dit was het wel helemaal waard om te laat te komen, hè? :) Mooie foto's!

  ReplyDelete
 4. Wat een mooie foto's zijn het geworden, en mist geeft inderdaad alles een mysterieus randje

  ReplyDelete
 5. Hihi, ik noem het ook altijd het einde van de wereld, wanneer voor je alles verdwijnt in de mist :) En ohh, wat levert het mooie plaatjes op! Prachtige foto's! Wat heerlijk dat jullie beide te laat kwamen omdat jullie misty foto's aan het maken waren, haha, ik had hetzelfde gedaan!

  ReplyDelete
 6. Ik vind mist ook echt mooi en wat heb je het prachtig vastgelegd! Eat grappig dat jullie daardoor allebei te laat kwamen, zou mij ook zo overkomen, haha :)

  ReplyDelete
 7. JA! Da's zo mooi om te zien! Het brengt me dan ook echt volledig tot rust, hihi.

  ReplyDelete
 8. Wauw wauw WAUW!! Prachtige plaatjes!

  ReplyDelete
 9. Die mist geeft zo'n prachtige, gratis overlay! Ik hou er ook echt van.

  ReplyDelete
 10. Wouw jij hebt echt oog voor detail!

  ReplyDelete
 11. Wat was het prachtig! Wat jammer dat ik dat heb moeten missen... Ik hou heel erg van mist, vooral als er ook sneeuw ligt!

  ReplyDelete
 12. Wauw! De foto's zijn geweldig! Ik vind mist altijd wel iets bijzonders!

  ReplyDelete
 13. Jaaa wauwie wat mooi!<3

  ReplyDelete
 14. Ohhh zo mooi! Mist is ook mijn favoriete wereld!

  ReplyDelete
 15. Zo bijzonder! Bless mother nature, haha :) Hele mooie foto's Sonia, echt magisch hoe je bijna niet de overgang van water naar lucht kan zien (vooral op de 2e en 3e foto).

  ReplyDelete

2015 - © Little universe in my mind. Design by MangoBlogs.