Een 'winterse' outfit

Bij veel mensen sta ik bekend als het meisje dat bijna altijd rokjes of jurkjes draag. Ja, ook in de winter. De afgelopen jaren had ik daar niet zo veel problemen mee, aangezien de temperaturen zich toen nooit zo lang onder de 0 bevonden. Maar dit jaar is het anders. Het is zozozo koud! En wie besluit er dan om een jurkje met een 20 denier panty te dragen? Juist ja, Sonia. Met dit als resultaat: normaal doe ik er ongeveer 3 kwartier over om van werk naar mijn kamer te fietsen, maar gisteren deed ik er twee keer zo lang over! Ik ging namelijk elke supermarkt waar ik langs kwam even naar binnen om weer gevoel te krijgen in mijn benen.... 

Aangezien ik niet elke dag zo veel tijd wil verspillen, besloot ik om vandaag maar eens verstandig te zijn en een dikke trui en een broek aan te doen. En wow, wat een verschil is dat, haha!
Tja, ik weet het. Deze outfit is nou ook niet echt bepaald winters en je mag me uitlachen als ik vertel dat het die dag -4 graden was.... Maar geef toe, het zwart fluwele jurkje is wel echt heel leuk! Toen ik dit jurkje wilde passen, was er geen plek meer in de paskamertjes dus besloot ik het gewoon midden in de winkel aan te trekken. Eerst twijfelde ik er nog een beetje over, maar toen er drie (vreemde) mensen hadden gevraagd waar ik dat jurkje had gekocht en zeiden dat het me leuk stond, besloot ik hem toch te kopen. En ik ben er zo blij mee! Je kan het op "normale" dagen dragen, maar het is ook heel geschikt voor wat meer feestelijke gelegenheden. 
Jurkje • Monki
Schoenen • Ij-hallen (Sacha)
Shirt • H&M
Kettinkje (die je niet ziet) • Brandy Melville

Draag jij ook graag jurkjes en rokjes?

De foto's zijn gemaakt door Fabienne

12 comments

 1. Haha, elke supermarkt binnen gaan, maar inderdaad het was VERREKT koud. 10 seconden je handen uit de handschoenen en ze waren bevroren. I like this dress!

  ReplyDelete
 2. Haha, ik kan me wel voorstellen dat je het koud had. Maar wat een leuk jurkje, staat je echt heel goed! :)

  ReplyDelete
 3. ooh, -4! Je ziet er geeneens uit alsof je het koud hebt, hihi! Wel een heerlijk jurkje. Ik ben eerder een omgekeerd persoon: geef mij maar een skinny jeans en een wollen trui en ik ben gelukkig! Al voel ik me wel altijd een stuk vrouwelijker als ik 'n jurkje aantrek ;) Liefs!

  ReplyDelete
 4. Wat een goeie schoenen vondst op de IJhallen! Ze zijn echt heel mooi <3. En je jurkje ook! Ben echt dol op die slipdresses, ze staan zo chique. Hihi, dat van het altijd rokjes en jurkjes dragen ken ik wel trouwens. Same here! Brrr, wat is dat af en toe koud in de winter.

  ReplyDelete
 5. Ohh ik krijg het koud als ik deze foto's zie, haha. De outfit is desalniettemin onwijs mooi<3 Ik draag ook altijd rokjes en jurkjes in de winter, maar dan wél met een dikkere panty omdat het anders niet te overleven is haha. XX

  ReplyDelete
 6. Wat een tof plekje zeg op dei foto's echt mooi! Je schoenen zijn ook echt gaaf! hebben ze nog een merk of zo dat ik ze zou kunnen opzoeken, hihi.

  ReplyDelete
 7. Prachtig figuurtje heb je en dat staat je inderdaad geweldig! Echt helemaal jouw stijl ook, volgens mij. Mooi plekje ook, met die bakstenen muur zo op de achtergrond. Luf it! <3

  ReplyDelete
 8. Jaaaa, hij is zo leuk! Echt een goede keuze om 'm lekker te kopen! Maar -4 graden, brrr... Dan loop ik in dikke trui rond, haha :)

  ReplyDelete
 9. Ik ben ook zo'n rokjes en jurkjes mens, maar sinds plots al mijn rokjes te kort zijn geworden kan ik ze dus niet meer dragen. (HOE BEN JE DAAR ZONDER JAS GAAN STAAN POSEREN???)

  ReplyDelete
 10. Oh jeetje Sonia wat heb je het koud gehad!! Brr.. ik snap het wel hoor: steeds de supermarkt binnen lopen! Maar de foto's zijn echt heel mooi en je outfit ook!

  ReplyDelete
 11. That's such an adorable outfit! ❤️‍

  ReplyDelete

2015 - © Little universe in my mind. Design by MangoBlogs.