Nieuwe werkelijkheden

"Maak met foto's uit je eigen omgeving een nieuwe werkelijkheid."

Zo luidde één van de vier opdrachten die we deze week moesten inleveren op de kunstacademie. Die andere opdrachten hadden veel tijd gekost, waardoor ik de avond van tevoren snel nog deze opdracht moest maken. Ik zal je eerlijk zeggen: ik was toen nogal inspiratieloos en had er helemaal geen zin in. Totdat ik fotoshop opende.....

Ik begon gewoon wat met experimenteren (ik ben echt totaal geen pro in fotoshop) en al gauw merkte ik hoe leuk ik het vond. Eventjes geen gedoe met lijm, verf, rommel of vlekken (aka die andere opdrachten), maar gewoon een beetje virtueel knippen en plakken. 

Hieronder volgt het resultaat van een tijdje nieuwe werkelijkheden creëren. Verwacht geen professioneel uitziende collages. Dit zijn gewoon wat experimenten, die ik heel leuk vond om te maken. Het is een beetje een verslaving geworden, geloof ik. 
Geniet van je dag/avond! 
Liefs Sonia

11 comments

 1. Gaaf! Ik vind vooral die met de auto's op het water erg goed gelukt! x

  ReplyDelete
 2. Wow hoe leuk gedaan! Die foto met die 'schaduwen' op de grond vind ik echt de max. Super origineel!

  ReplyDelete
 3. Ik vind het huis met de blaadjes super mooi, echt origineel!

  ReplyDelete
 4. Suupertof! (iIk herken het Photoshopverslaving-probleem...)

  ReplyDelete
 5. Ze zijn echt mega goed gelukt Sonia!! Echt gaaf!

  ReplyDelete
 6. Aah Sonia, dit is ZO leuk! Echt heel gaaf! De resultaten zijn heel tof om te zien, ben ook benieuwd hoe je dit gedaan hebt :) Liefs

  ReplyDelete
 7. Super leuk gedaan. Ik denk dat je dit wel een geslaagd experiment mag noemen!

  ReplyDelete
 8. Sommige zien er net super realistisch uit, wow! Zoals dat ene met die paaltjes van de Domtuin (als ik het goed heb, haha). Het leek echt alsof je ergens vanuit een erg oud maar hoog gebouw naar buiten kijkt 's nachts en die met de raampjes is ook graaf geworden! Je hebt er weer wat leuks van gemaakt. (:

  ReplyDelete
 9. Dit is zo gaaf Sonia! echt tof om te zien!

  ReplyDelete

2015 - © Little universe in my mind. Design by MangoBlogs.