A frozen world

Het is koud, vroeg en nog een beetje donker. Terwijl ik mijn eerste stap buiten zet, vraag ik mezelf af waar ik mee bezig ben. Maar als ik wat verder ben gelopen weet ik waarom ik het doe. Een warme zonnestraal kondigt het begin van de dag aan. Om mij heen is het stil en de natuur heeft een bevroren randje. Al snel rijst de zon op en de bevroren wereld krijgt een subtiele gouden gloed.

Een "brrrr ik heb het koud" hoofd
Een ochtendwandeling maken is iets wat ik veel vaker moet doen. Dit is een fijne manier om de dag op een rustige manier te beginnen en je gedachten op een rijtje te krijgen. Helaas is mijn slaapritme de laatste tijd nogal slecht, waardoor ik me vaak verslaap. Ook ziet mijn warme bedje er vaak wat uitnodigender uit. Toch ga ik vaker proberen te wandelen. Jij ook? Het is zo zonder om deze prachtige ochtenden te missen. Doe 3 truien aan en neem eens een stapje in de stille, bevroren maar prachtige wereld.

Maak jij wel eens winterse ochtendwandelingen?

19 comments

 1. Willemijn JohannaDecember 08, 2016

  Ooow wat een mooie fijne foto's!

  ReplyDelete
 2. Prachtige foto's! Ik ben het met je eens, een ochtendwandeling is echt fijn. Ik doe het de laatste tijd ook steeds vaker om even m'n hoofd leeg te maken. Zo deed ik dat gisteren bijvoorbeeld en toen maakte ik ook allemaal foto's van bevroreren blaadjes enzo. Fijn!

  Liefs, Janna

  ReplyDelete
 3. Wat een mooie plaatjes! Ik ben niet zo'n ochtendmens en maakt liever avondwandelingetjes, maar ik moet zeggen dat de ochtend er wel heel erg mooi uit ziet

  ReplyDelete
 4. Wat een mooie foto's zeg! Dat licht is zooo mooi. Ik hou hiervan. Doe mij dit ook maar :D

  ReplyDelete
 5. Vaak heb ik een te goede smoes om naar buiten te gaan omdat het "te koud" is, toch zou ik het wel graag eens doen!

  ReplyDelete
 6. Ja ik deed dat de maandag dat het in de nacht -6 was geweest. Zo prachtig om dan buiten te lopen, en zo heerlijk als je dan terug komt van de wandeling in je warme huis. Met een warm kopje thee!

  ReplyDelete
 7. oh gossie wat een prachtige foto's ! ik ben stiekem totaal geen wintermens dus zou dit echt niet durven (zeker niet als mijn bed zo lekker warm is)
  xx Ish

  ReplyDelete
 8. Wauw, zo prachtig is de natuur! En jou foto's, obviously. Nu krijg ik ook ochtendwandel kriebels, hoewel de bevroren wereld hier in het noorden is veranderd in vooral waterige wereld. Maar dat is okay, en die mooie witte bevroren bloemen komen wel weer. En zou ik die bevrorenbloemen foto als achtergrond mogen gebruiken? Hij is echt perfect bureaublad materiaal :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. (hij wordt helaas een beetje pixelig op mijn laptop, maar op mijn mobiel werkt 'ie vast wel!)

   Delete
  2. Dankjewel voor je lieve reactie. En tuurlijk mag je die foto als achtergrond doen. I feel honoured :)

   Delete
 9. Oooh, je foto's! Super goed gelukt, wowieee. Zo wil ik het ook kunnen, hihi. Liefs!

  ReplyDelete
 10. Wat een prachtige foto's Sonia! Zo'n ochtendwandeling lijkt me heerlijk zeg<3 X

  ReplyDelete
 11. Wauw, hele mooie tekst en foto's. Schitterend zelfs! <3

  xx

  ReplyDelete
 12. Aah wauw, prachtige foto's, zo'n mooi winter sfeertje! ♥

  ReplyDelete
 13. Wauw prachtig, zeg! Een ochtendwandeling is inderdaad heel fijn, ik zou het ook meer moeten doen. En zeker als de wereld er zo betoverd uitziet als op jouw foto's! <3

  ReplyDelete
 14. Wauw, wat mooi! Deze vind ik absoluut de beste fotoserie die ik recentelijk bekeken heb. Die met het oranje licht in het midden is echt adembenemend. Dan neem je de kou graag voor lief! Heel tof.

  ReplyDelete
 15. waaauw wat een mooie foto's! Van mij mogen er nog wel meer van deze dagen komen. Vrieskou en zo'n mooie zon!

  ReplyDelete

2015 - © Little universe in my mind. Design by MangoBlogs.