Een herfstwandeling in Hanani's achtertuin

Terwijl ik deze eerste zin schrijf, besef ik dat ik nog niet eens expliciet heb verteld, dat ik nu op kamers woon in Utrecht! Hier ga ik ooit nog wel een apart artikeltje aan wijden, want daar valt nog wel het één en ander over te vertellen.....

Voor nu hoeven jullie alleen te weten dat ik een soort van buurmeisje van Hanani ben en dat haar achtertuin een bos is. Al heel lang hadden wij het plan om daar tijdens de herfst foto's te maken, want wie houdt er nou niet van een herfstig bos? 

Helaas hadden we met het uitvoeren van dit plan ietsje te lang gewacht, wat resulteerden in veel dorre bladeren, af en toe wat regen en eigenlijk niet meer zo veel herfst. Maar Hanani wilde per se een foto in de bladeren, dus zij ging zonder jas in de (niet meer zo droge) bladeren liggen brrrrr, terwijl ik als een idioot boven haar ging hangen en bovenstaande foto maakte. 
Ondanks dat we van de herfst niet meer zo heel veel konden zien, was het toch heel fijn om hier een wandeling te maken. Wat voor weer het dan ook is, een ochtendwandeling in het bos is altijd fijn.

Maak jij wel eens een wandeling in een bos?

De foto's waar ik op sta zijn door Hanani Ras gemaakt. 

16 comments

 1. Die in de bladerenfoto vind ik wel echt mooi gelukt! Tof dat jullie soortvan buurmeisjes zijn! X

  ReplyDelete
 2. Wat 'n leuke foto's, wowie, die bladeren zijn nu zo mooi van kleur! Die foto dat ze in de bladeren ligt is dan ook heel goed gelukt, maar ik kan me inbeelden dat heel d'r truitje vies was achteraf, haha! Liefs :)

  ReplyDelete
 3. Schitterende foto's! Ik kom eigenlijk niet zo vaak in het bos, puur omdat ik er niet eentje dicht bij huis heb haha. x

  ReplyDelete
 4. Aah deze foto's zijn zo mooi!! En die bladeren zien er nog hartstikke mooi uit hoor!

  ReplyDelete
 5. ja de herfst is jammer genoeg al onderweg naar andere plekken maar deze foto's zijn gelukkig wel heerlijk sfeervol!
  xx Ish

  ReplyDelete
 6. Wauw zo gaaf! Fijn zo'n bos in de buurt :)

  ReplyDelete
 7. Heel mooi deze foto's! Vooral die foto van je vriendin die in de bladeren ligt, was de moeite helemaal waard hoor, want de foto is echt heel mooi geworden!

  ReplyDelete
 8. Wat een toffe foto's zeg met die felgekleurde balderen!

  ReplyDelete
 9. Zo tof dat jullie een soort van buurmeisjes zijn, de foto's zijn echt supermooi!!<3

  ReplyDelete
 10. Prachtige foto's. Ik vind ze in ieder geval herfst-waardig! Hanani's haar kleurt trouwens heel erg mooi bij de bladeren <3

  ReplyDelete
 11. Ahh superleuke foto's! Die tussen de herfstbladeren is zo mooi (en de oranje bladeren kleuren zo lek bij Hanani's haar!)

  ReplyDelete
 12. Wat leuk dat je zo'n fijne plek dichtbij je in de buurt hebt, super mooi!

  ReplyDelete
 13. Ik ga het gewoon nog maar eens een keertje zeggen. Hoe leuk staat die frou jou wel niet??? En wow, da's zo het dingetje wel van fotografie, je moet erg veel moeite doen (even lijden, korte pijn) maar zo'n foto's houd je bij voor altijd en kijk wat een resultaat van in de natte bladeren te gaan liggen!

  ReplyDelete
 14. Wauw, wat een prachtige plek! Geweldig als je dat als achtertuin hebt... :o En superfijn dat Hanani je soort van buurmeisje is, haha! Liefs!

  ReplyDelete
 15. Mooie foto's! Ik wil ook nog eens een boswandelingetje gaan maken. Die foto van Hanani in de bladeren vind ik erg tof (maar werd haar witte blouse niet vies? haha) Liefs!

  ReplyDelete
 16. Heel erg mooi, en ja ik maak bijna ieder weekend wandelingen, in de duinen, strand en bossen. Heerlijk en de herfst is zo fotogeniek.

  ReplyDelete

2015 - © Little universe in my mind. Design by MangoBlogs.