Creatief met herfstige blaadjes

Daar stond ik dan. Met tranen in mijn ogen doorzocht in mijn tas voor de zoveelste keer. Mijn telefoon kon toch niet wéér weg zijn? Maar jawel hoor, na uren langs de oude gracht hebben gedwaald, kwam ik met lege handen thuis.

De eerste paar dagen zonder telefoon vond ik nog best moeilijk. Zeker omdat ik net een maandje op kamers woon, merkte ik dat ik er best wel gewend aan was geraakt. Maarrrrr, geen smartphone hebben, had ook zijn voordelen. Opeens heb je zoveel meer tijd! Deze tijd heb ik onder andere besteed aan eindelijk mijn nieuwe kamer een beetje gezelliger maken en geknutseld met herfstige blaadjes. Hier volgt het resultaat:

inspired by sistergolden

Wonder boven wonder kreeg ik na 6 dagen te horen, dat ik mijn telefoon in de bus hadden laten liggen, toen we met de kunstacademie op excursie gingen. Dom, dom, dom en een typisch een Sonia-actie...... Maar wat was ik blij! Ik was namelijk ook bang dat ik nooit meer kon bloggen, aangezien ik mijn foto's voor het grootste deel op mijn telefoon bewerk. Uiteindelijk is het allemaal goed gekomen en kan ik ook wel zeggen dat dit weekje smartphone-vrij me wel goed heeft gedaan!

Raak jij je telefoon vaak kwijt?

13 comments

 1. Echt super leuke foto's! Ik dacht eerst dat de lijntjes getekend waren, maar dat zijn de stengeltjes van die bladeren zeker? Echt heel goed gevonden :D Die blaadjes op de zwarte achtergrond vind ik ook geweldig, die kleuren ♥ Liefs! Enne, ik heb eens bewust een maand zonder smartphone geleefd (maar had dan wel een nokia-dinosaurus-gsm), maar als het je onverwachts overkomt denk ik dat het een hoop lastiger is. :)

  ReplyDelete
 2. Zoo leuk dit! Echt een heel tof ideetje. En blij voor je dat je mobiel terug is. Wat een opluchting! X

  ReplyDelete
 3. Wat een onwijs gaaf portret is dat zeg! Zo creatief<3 Fijn dat je je telefoon weer terug hebt, al snap ik wel dat het even rustig was haha. X

  ReplyDelete
 4. Wat fijn dat je telefoon weer terug is zeg! En heeeeel erg tof gedaan met die herfstblaadjes, vooral het portret vind ik onwijs mooi gedaan!

  ReplyDelete
 5. Gelukkig dat je hem terug hebt! Deze fotootjes zijn zo ontzettend leuk, vooral dat portretje!

  ReplyDelete
 6. Dit is echt zo leuk gedaan. Ik dacht eerst dat je de contouren van het gezicht zelf had getekend maar toen zag ik dat het de steeltjes waren van de bladeren.

  ReplyDelete
 7. Heel leuk dat hoofd, creatief hoor :)

  ReplyDelete
 8. Dit is echt zo ontzettend gaaf en inspirerend! Fijn dat je je telefoon weer hebt gevonden :)

  ReplyDelete
 9. Leuk om te zien, zo zie je maar dat het soms maar ff goed is om telefoonloos te zijn! :)

  ReplyDelete
 10. oh jeetje ik zou zo in de stress schieten als ik mijn film kwijt zou raken, mijn agenda en alle noodnummers en werkelijk mijn hele leven staat erop (heel slecht eigenlijk) ik vind je kunstwerkjes wel echt prachtig geworden!
  xx Ish

  ReplyDelete
 11. Oke, dus bijna het zelfde is hier nu momenteel ook gaande. Met die barst in mijn scherm ligt er ook een soort barst in mijn relatie met instagram. Zo raar hoe afhankelijk we zijn van zo'n apparaat! Maar zo te zien heeft het iets heel erg moois opgeleverd uiteindelijk! Doordat je tijd over had en deze unieke kunstwerkjes maakte! Kom je ook even mijn muur behangen met die blaadjes? Of heb je nu geen tijd meer, nu je je telefoon weer terug hebt haha ;) x

  ReplyDelete
 12. Ohh, dit is gewoon zo ongelofelijk leuk!!!

  ReplyDelete
 13. Wat lastig nou! Gelukkig nog terug gevonden. Ik ben mijn telefoon ook een keer verloren. Wonder boven wonder had ik hem ook nog terug gevonden alleen was die wel kapot. Ik bracht gelijk bij een goede telefoon reparatie . Binnen no-time gemaakt. Ik was super blij aangezien ik in eerste instantie dacht dat ik mijn telefoon voorgoed kwijt was.

  ReplyDelete

2015 - © Little universe in my mind. Design by MangoBlogs.