Over mijn nieuwe bril

"Doei, Polettuuuh", zegt een bijlesleerling tegen me. Lachend verbeter ik hem: "Nee, zo heet ik niet, ik heet Sonia!"

Waarschijnlijk had hij mijn nieuwe houten brillenkoker op mijn bureau zien liggen, waar het merk Polette opstond. Want van dit leuke bedrijf mocht ik een bril uitzoeken en ik ben voor het montuur Treble Bronze gegaan. 

Ik moet al sinds mijn 3e een bril, maar toen ik ongeveer 15 was, begon ik met het dragen van lenzen. Helaas kunnen mijn ogen daar niet zo goed tegen, maar omdat ik mijn bril die ik toen had niet zo leuk vond, droeg ik ze toch bijna altijd.

Nu heb ik een bril waar ik me wél gewoon in het openbaar mee durf te vertonen. Ik ben er echt heel erg blij me en het feit dat ik af en toe Harry Potter word genoemd, vind ik helemaal niet erg. Harry Potter is cool, toch!?

Waarschijnlijk kennen veel van jullie Polette al, maar toch wil ik er nog wat over vertellen. Toen ik op de website rondkeek, was ik verbaasd over hoe goedkoop de brillen zijn. Dit komt doordat Polette een bedrijf is met een bijzonder concept: ze zijn namelijk de enige tussenpartij tussen fabriek en klant, waardoor ze al monturen kunnen verkopen vanaf  €9,99!

Verder heb je een enorme keuze aan mooie monturen en je kunt zelfs de kleur van je glazen kiezen! Ik heb zeker wel minimaal een half uur in de winkel van Amsterdam gestaan om brillen te passen! Gelukkig vonden de medewerkers dat niet erg en werd ik vriendelijk geholpen. O ja, je hoeft trouwens niet helemaal naar een winkel te gaan om een bril te passen, want dit kan ook gewoon op de website. 

Wat vind je van mijn nieuwe bril? 

17 comments

 1. Die bril staat je zo leuk!

  ReplyDelete
 2. Deze bril staat je zo leuk!

  ReplyDelete
 3. Het montuur staat je ook echt zooo tof! Je rockt deze bril écht :)

  ReplyDelete
 4. Wat een gave bril zeg! Staat je zo mooi<3

  ReplyDelete
 5. Mooie bril, met zoiets zou ik absoluut niet staan, maar jou staat het perfect! Liefs :)

  ReplyDelete
 6. Mooierd! Precies een bril die bij je past. Doei Polletuuuh

  ReplyDelete
 7. Oehh die staat je echt prachtig! Mooie foto's heb je gemaakt :)

  ReplyDelete
 8. Oh hebben ze ondertussen ook al een winkel? Tof zeg! Hij staat je leuk en woah je foto's! Alsof je in een zwarte ruimte hebt geposeerd, graaf!

  ReplyDelete
 9. Hij staat je geweldig, en wat cute van dat bijleskindje hahaa :)

  ReplyDelete
 10. Aah hij staat je echt prachtig girl! Ik zeg al 3 maanden dat ik deze bril ga bestellen maar steeds komt het er niet van.. En ik moet echt weer eens mijn ogen laten opmeten.

  Harry is niets bij jou, je rockt deze bril <3

  ReplyDelete
 11. Mooie foto's zeg! En je bril vind ik ook erg leuk!

  ReplyDelete
 12. Hij staat je echt ontzettend mooi! x

  ReplyDelete
 13. Oh wauw, die bril past zo goed bij je. Hele mooie foto's ook. I like <3

  ReplyDelete
 14. Give me a * E * P * N * T * A * S * O * E * T * L * E * I * N * O * (ik doe nu alsof ik een cheerleader ben lol), zet het in de juiste volgorde en het laat zien dat POLETTE EN SONIA de perfecte match ooit is!! Serieus, hoe mooi zijn deze foto's! Je bent net een beroemde schrijfsters of nee wacht een hele inspirerende dichtster! Ik heb zelfs een emoticon gevonden die bij dit artikel past: B-) Als je goed kijkt is de B je bril, lol oke, nou laterzzz! x

  ReplyDelete
 15. Zo'n bril heb ik ook gehad, ik vind hem wel heel erg goed staan!!! Beter dat ronde glazen ooit mij hebben gestaan. (oke nu klink ik oud... maar ben echt maar 26 haha)

  ReplyDelete

2015 - © Little universe in my mind. Design by MangoBlogs.