Ik ging naar Het Zuidelijke Amsterdam

Hoewel de dagen alweer korter worden, ik mijn winterjas al bijna wil aantrekken en mijn interrail reis alweer twee maanden geleden is, wil ik jullie toch nog de zomerse plaatjes van het mooie Venetie laten zien. 
Natuurlijk had ik al wel een beetje een beeld van Venetië, maar toen ik uit de bus stapten, werd ik toch wel weer een beetje verrast. Al die bootjes en grachten zagen er zo mooi en eigenlijk ook wel een beetje onwerkelijk uit. 

Wat ik eigenlijk niet wist, is dat er ook nog een "normaal" deel van Venetië is. Zonder grachten, vele bootjes en minder mooi, maar ook minder toeristisch. Want dat was wel een dingetje... Suus en ik hebben het een halve dag in het drukke deel volgehouden, maar toen zochten we toch even een rustig plekje op, die er gelukkig ook wel waren. 

Ondanks de drukte heb ik toch genoten van deze stad. Het was geweldig om langs de grachtjes te lopen of daar te zitten en te kijken naar alle langsvarende bootjes. Toch zal ik je aanraden om niet in het hoogseizoen Venetië te bezoeken, tenzij je elke seconde tegen een toerist aan wilt botsen!

Mijn andere interrail artikeltjes:


Ben jij wel eens in Venetië geweest? En vinden je het leuk om nog een plek van mijn interrail reis te zien of is het zo wel genoeg?

En O ja, sorry voor de lange tijd niks posten, maar ik had wat problemen met mijn lay-out!

11 comments

 1. Hahaha, die zin "ik mijn winterjas al bijna wil aantrekken"! Volgens mij heb ik nog ergens jouw handschoenen liggen, haha, daar wordt het ook weer tijd voor (helaas). Maar my god wat een prachtige foto's weer! Ze passen stuk voor stuk in een reisgids, oh en die kan je dan "little chaos in venetie" noemen ter aansluiting van je blognaam. En de chaos staat dan voor al die drukte. Oke, de logica is weer ver te vinden zoals je hoort maar ik vind je foto's gewoon allemaal zooooo mooi! Liefs!

  ReplyDelete
  Replies
  1. O ja, mijn handschoenen! Jij stoute dief! Nou ja, ik heb al weer nieuwe gekocht en draag ze al (koukleum) dus je mag ze houden. En dankjewel!! Hm.... ik ga maar eens echt werk maken van die reisgids, haha.

   Delete
 2. Ahh wat een lekkere zonnig foto's! Venetië is zo mooooooi! (nu wil ik er ook heen)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, het was ook heel zonnig toen, haha. En inderdaad, Venetië is heel mooi!

   Delete
 3. Venetië ziet er zo sprookjesachtig uit! Echt heel mooi.

  ReplyDelete
 4. Heerlijke foto's, Venetië lijkt me zo moooi ♥ En jaaa, lijkt me leuk om nog een artikel over je reis te zien! X

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankje! En ik ga denk ik ergens in de winter nog een artikeltje posten (die logica haha)

   Delete
 5. Wauw, wat n prachtige plaatjes, heerlijk om naar te kijken!

  ReplyDelete
 6. zo'n mooie foto's! Heerlijk ook de foto's rondom golden hour :)

  ReplyDelete
 7. These are so beautiful!
  Which camera did you use :)?

  ReplyDelete

2015 - © Little universe in my mind. Design by MangoBlogs.