Goudlokje

Ik houd van herfst: de kleuren van de bomen, lezen met een kopje thee, gezelligheid, koltruien, mist, maar vooral het herfstlicht. Normaal zijn zonsondergangen al prachtig, maar in de herfst hebben ze toch iets extra's. Alles wordt net even wat gouder, warmer en mooier.

 Daarom sprak ik deze week af met Myrthe om naar het Amsterdamse bos te gaan en daar te genieten van het "golden hour" en natuurlijk om foto's te maken.   Zoals je ziet is Myrthe naast een goede fotograaf ook een perfect model. Ik vind mensen fotograferen echt heel leuk om te doen, maar veel vriendinnen worden al bang als ik mijn camera om heb, dus kan ik hier niet zo goed in oefenen.  Als het je leuk lijkt om een keer  samen te fotograferen en misschien ergens een kopje koffie te drinken, kun je me altijd een mailtje sturen. Het lijkt mij in ieder geval heel gezellig!

Wat vind jij het mooiste aan de herfst?

14 comments

 1. Ik kan niet wachten tot ik een studenten-OV in bezit heb (nog een jaartje) dan kan ik ook allerlei toffe mensen mensen (zoals jij meeten). Complimenten voor deze prachtige foto's! Het licht is ook zoooo moooi.

  ReplyDelete
 2. Oeh, so pretty! Goed model hoor, zo knap, ook op de bnw foto's!

  ReplyDelete
 3. Wat een mooie foto's, Myrthe haar haren zijn zo moooooi. The golden hour is zo'n prachtig iets hé, leuk vastgelegd! Liefs :)

  ReplyDelete
 4. Heel veel liefde voor deze foto's, deze dag, de geitjes, de golden hour en voor jou <3

  ReplyDelete
 5. De foto's zijn echt heel erg gaaf, vooral die omgedraaide met jouw spiegelbeeld in het water ik moest echt even kijken hoe dat zat.

  ReplyDelete
 6. Die omgekeerde foto van de weerspeigeling van Myrthe in het water, wow, die is onwijs leuk!! (Oke, alle foto's zijn gewoon eruug leuk, als het kon had ik nu al in een koffiebar gewacht hebben op jou, maar belgië en nederland is nogal ver verwijderd..)

  ReplyDelete
 7. i really like the picture on the bike. looks so like summer!

  ReplyDelete
 8. The golden hour is echt mijn favoriete uurtje om foto's te trekken. Ze zijn echt heel mooi geworden,Sonia!

  ReplyDelete
 9. Ik ga het zeker even in mijn hoofd houden, dat ik je een berichtje kan sturen ;) deze foto's zijn prachtig! Zo mooi dat licht.

  ReplyDelete
 10. Wat een prachtige foto's! Ik houd ook echt heel erg van de herfstkleuren (en het gouden uurtje)

  ReplyDelete
 11. wonderschone foto's ! toch fijn dat er in amsterdam ook nog een paar stukjes natuur te vinden zijn. en foto's schieten lijkt mij samen ook wel leuk om een keer te doen !
  xx Ish

  ReplyDelete
 12. prachtige foto's!!! ennuh als je je een keer verveel... ik heb ook al moeite met mensen vinden die op de foto willen!;)

  ReplyDelete

2015 - © Little universe in my mind. Design by MangoBlogs.