5 leuke instagrammers getekend met inkt


Op 4 oktober hoorde ik voor het eerst iets van inktober. Elke dag iets creeren met inkt leek mij een leuk idee en begon daarom vijf dagen te laat. Maar omdat de inktober tekeningetjes veel op social media worden gedeeld, was het niet zo leuk dat ik de hele tijd achter liep. Daarom ben ik er niet meer mee doorgegaan en heb ik gewoon zelf geoefend met inkt. 

Het leek mij leuk om wat plaatjes van instagram na te tekenen. Instagram is immers een bron van inspiratie voor mij en de laatste tijd ontdek ik steeds mooiere accounts. 

Hier heb ik vijf verschillende, leuke accounts voor jullie, getekend met inkt (met een beetje hulp van paint).
Dit account volg ik echt al heel lang, maar nog steeds word ik elke keer weer verrast door de creativiteit van Etnik. Zijn foto's zijn allemaal heel uniek en hij maakt ook nog eens hele gave tekeningen! En  o ja, ik kwam er pas heel laat achter wat zijn naam precies betekent. Hij legt het zelf heel goed met deze foto uit. Zo orgineel!
Als je inspiratie nodig hebt voor zelfportretten of gewoon mooie plaatjes moet je zeker een kijkje nemen op dit account. Delfina Carmona maakt prachtige, creatieve foto's, die allemaal een heel fijn minimalistisch sfeertje hebben. 


Iauw maakt vaak foto's in Amsterdam, die mij op een andere manier om mij heen laten kijken. Hij maakt goed gebruik van lijnen, composities en schaduwen, waarmee hij prachtige foto's uit zijn camera tovert. 


Ik word altijd blij van Miia's foto's. Ze post foto's van heerlijke veganistisch eten, outfits met een grote glimlach en nog veel meer leuke lifestyle foto's. Alles past ook nog eens heel mooi bij elkaar!


Tina's feed vind ik zo mooi. Ze post vaak analoge foto's, maar kan ook hele mooie foto's met haar telefoon maken. Daarnaast maakt ze ook leuke illustraties.  Alles heeft zo'n gezellige, avontuurlijke fijne sfeer!

Natuurlijk zijn dit niet de enige accounts die ik leuk vind, ik volg immers meer dan 300 mensen op instagram.,... Hopelijk zit er hier in nieuws voor je bij!

Wat zijn jouw favoriete instagrammers?

7 comments

 1. Je tekeningetjes zijn zo leuk Sonja! Ik volg inmiddels al meer dan 600 mensen, hihi :) Maar er zijn gewoon te veel leuke mensen op ig!! Vooral Tina Sosna vind ik heel erg leuk. Haar analoge foto's zijn echt een droom.

  ReplyDelete
 2. Heel leuk gedaan zeg!

  ReplyDelete
 3. De onderste twee vind ik ook zo tof! Ik heb zooo veel favo's. Maar Insta is daarom ook gewoon fijn.

  ReplyDelete
 4. Ahh ze zijn zo gaaf geworden!! En de insta's zijn ook superleuk!

  ReplyDelete
 5. Jaaa ik hou van deze instagrammers! Wat heb je superleuke tekeningetjes gemaakt<33

  ReplyDelete
 6. Dit is zo tof gedaan! Echt leuke tekeningetjes! En yaay, nieuwe accounts om te ontdekken :)

  ReplyDelete
 7. Wauw wat super tof getekend!!

  ReplyDelete

2015 - © Little universe in my mind. Design by MangoBlogs.