Favourites of August

Terwijl de eerste helft van Augustus bestond uit genieten, reizen en avontuur, bestond de tweede helft vooral uit (heel veel) werken en naar een kamer zoeken. Het was dan ook wel even wennen toen ik weer terug in Nederland was. Gelukkig heb ik in die tweede helft ook wel leuke dingen gedaan, zoals waterfietsen met Myrthe, foam bezoeken, naar een openlucht bioscoop gaan, genoten van het mooie weer en mijn vriendinnen weer gezien. Kijk je mee naar nog meer fijne dingen? 

Tea  •  Clipper Chai Green Tea
Ik ben altijd al wel een theedrinker geweest, maar toch gaf ik vaak de voorkeur aan koffie (vooral cappuccino). Sinds ik veganistisch ben gaan eten is dat echter veranderd, want eigenlijk houd ik niet zo van soja cappuccino. Daarom ben ik de laatste tijd allemaal verschillende thee gaan uitproberen, waaronder deze chai green tea van Clipper. Van deze heerlijke kruidenthee, een goed boek en misschien ook een havermout koekje wordt ik helemaal blij en hierdoor krijg ik nog meer zin in de herfst!

Telefoon    One Plus X
Ik zal je eens wat vertellen: dit is de eerste keer in mijn leven dat ik een telefoon heb gekocht. Voorheen heb ik een paar keer de oude telefoons van vriendinnen gekregen en het afgelopen jaar heb ik zonder smartphone geleefd. Instagram gebruikte ik via een rare app op de computer, wat er voor zorgde dat mijn computer een half uur vast liep nadat ik een foto had geplaatst. Daarom dacht ik dat het misschien wel tijd was voor een nieuwe telefoon.........

Wat ik het fijnst is aan mijn nieuwe telefoon vind, is dat ik eindelijk de wifi op mijn camera kan gebruiken. Via een app (Wireless Mobile Utility) kan ik foto's van mijn camera downloaden. Ook heb ik eindelijk een afstandbediening, waarmee ik bovenstaande foto heb gemaakt. 

Accessoire    Rugzak
Toen ik deze blauwe rugzak (voor een goedkoop prijsje) in Venetie zag hangen, kon ik het niet laten om hem te kopen. Nou ja, zo erg was dit niet, want aangezien voor de vakantie mijn tas was gestolen, had ik echt een nieuwe nodig! 

Book • Loveletters to dead
Meteen toen ik terug kwam van interrail heb ik een stapel boeken geleend, waaronder Loveletters to dead van Ava Dellaira.  Ik heb het boek nog niet uit, maar tot nu toe vind ik het echt heel mooi. Zeker een aanrader!

Place    Bled
Florence, Venetië, Villach, Bled, Salzburg, Wenen en Amsterdam. Als ik de mooiste plek van augustus zou moeten uitkiezen, ga ik denk ik toch voor Bled. Als je mijn artikeltje over Bled en Bohinj hebt gelezen, begrijp je denk ik wel waarom. 

Wat waren jouw augustus favourites? 

7 comments

 1. Ik snap dit artikel helemaal! Thee is altijd al goddelijk geweest! en deze maand was CuliNESSE (staat op mijn blog) mijn favorite

  ReplyDelete
 2. Ooh je foto's van je thee zijn echt prachtig geworden! En wow Bled is ook zo mooi!

  ReplyDelete
 3. Die rugzak is echt te schattig en Bled ziet er zo mooi uit, net uit een sprookje!

  ReplyDelete
 4. Haha, ik herken het echt helemaal met dat van je gsm en instagram! Ik heb zelf ook nog nooit een smartphone gehad, en voor instagram moet ik ook altijd heel veel moeite doen, om er één foto op te plaatsen :') Ik heb in augustus echt hele veel films gekeken. ( de film: populaire, was denk ik echt mijn favoriete die ik heb gezien. Super schattig x

  ReplyDelete
 5. Echt een leuke rugzak heb je en wauww Bled is inderdaad mega mooi! Ik was echt verbaasd toen ik je foto's zag in je artikel van Bled. (;

  ReplyDelete
 6. Wat ziet Bled er prachtig uit en die rugzak is echt super leuk!

  ReplyDelete
 7. Ohh ik heb al je travel diaries nog nog gelezen (zo. weinig. tijd. want. school) maar ik ga die van Bled nu gelijk lezen, want, wauw, wat een prachtige omgeving en foto! En wat een leuke rugzak!

  ReplyDelete

2015 - © Little universe in my mind. Design by MangoBlogs.