Where have I been this month?

Daar ben ik weer. Terug van een maand reizen door Europa. Een maand die zeker bij de mooiste tijd van mijn leven gaat horen. Hoewel het fijn is om weer in een bed te slapen (in plaats van op een grond vol stenen), mis ik het reizen nu al. Met de trein langs de zee en door de bergen rijden, elke dag weer iets nieuws zien, vreemde talen (proberen te) spreken, nieuwe mensen ontmoeten, andere culturen proeven.........  Ik heb veel te veel meegemaakt om het allemaal te vertellen, maar om te beginnen zal ik laten zien waar we allemaal geweest zijn. Op de sommige namen van de plekken kun je klikken voor een artikeltje. 

Lyon

Marseille


San Remo

Genova

Wenen

Ik weet nog niet precies hoe en wat ik allemaal van deze reis op mijn blog ga zetten. Om nou van alle 17 plekken een aparte post te gaan maken wordt een beetje te veel en waarschijnlijk ook heel saai. Eerst ga ik de (bijna) 2000 foto's die ik heb gemaakt even (alsof dat zo gebeurd is) uitzoeken. Ik heb in ieder geval veel zin om weer te gaan bloggen. :)

Ik wens je een mooie dag en waarschijnlijk tot snel!
Liefs Sonia

8 comments

 1. Hey lieve Sonia! Wat leuk om weer wat van je te lezen. En jeetje, wat heb je een schitterende foto's gemaakt. Ik denk niet dat het ooit saai wordt om die te zien haha. Ik kijk uit naar de rest van je posts. Ik denk dat je echt een geweldige maand hebt gehad, waar je de rest van je leven nog aan zal denken. Gauw weer koffie drinken in Amsterdam? <3

  Liefs!

  ReplyDelete
 2. Dit ziet er zo leuk uit! De foto's zien er echt prachtig uit! Hopelijk kan ik ook een keer zo'n reis maken!

  ReplyDelete
 3. Welkom terug! Ooh, de reis die je hebt gemaakt ziet er zo gaaf uit! Wat heeft Europa toch een hoop mooie plekjes, zo tof die steden die je bezocht hebt! Ik zou het niet erg vinden om van elke plek een blogpost te zien hoor, haha ;) Liefs!

  ReplyDelete
 4. Wat geweldig om zoveel mooie steden te zien. Ik kijk al uit naar al je foto's en verhalen. :)

  ReplyDelete
 5. Ohh laat zo veel mogelijk zien want natuurlijk is dit niet saai, echt geweldig gewoon om op zoveel verschillende plekken te zijn geweest!!<33

  ReplyDelete
 6. Oh wauw, te gek dat je dit hebt gedaan. Zo'n rondreis lijkt mij ook wel heel tof om een keer te doen.

  ReplyDelete
 7. Zo he, wat een prachtige foto's nu al. Ik moet zeggen dat ik niet al deze steden ken, maar ze zullen vast prachtig zijn geweest. Zo'n interrail reis staat ook nog hoog op mijn travel bucketlist :)

  ReplyDelete
 8. Oh wauw, wat heb je onwijs veel plekken gezien zeg! Je foto's zien er prachtig uit, en ik kan me heel goed voorstellen dat dit een van de tofste maanden van je leven is geweest :) Ik hoop je verhalen nog eens in real life te horen, we moeten echt eens afspreken! Liefs!

  ReplyDelete

2015 - © Little universe in my mind. Design by MangoBlogs.