Interrail Photo Diary • Paris & Montreuil

Na een halve dag in de trein hebben gezeten, stappen we uit bij de eerste bestemming van ons interrail avontuur: Parijs. Twee nachten zullen we in een appartement in Montreuil (half uur met de trein van Parijs) verblijven. Voordat we naar ons appartement gaan, lopen we nog wat rond, maar met zware backpacks is dit geen pretje. Gelukkig vinden we een leuk cafeetje, waar we wat uitrusten en koffie drinken

Omdat we zo veel hebben gedaan en meegemaakt, (en misschien omdat ik een beetje lui ben) heb ik besloten om van dit artikel gewoon een photo diary te maken; ik laat  foto's zien zonder dat ik er veel bij schrijf. Ik heb de foto's in twee delen gesplitst: Montreuil en Parijs. De foto's van mij in Montreuil zijn met de zelf ontspanner gemaakt. Midden op een autoweg zitten was nog best een uitdaging. ;)

Montreuil

Parijs 
Zo, dit waren de foto's van de eerste twee dagen van onze maand-durende reis. Hopelijk vond je dit artikel toch leuk, ook al heb ik er nauwelijks wat bijgeschreven. 

Wat vind je van zo'n blogpost met weinig tekst?

9 comments

 1. Jij maakt echt hele fijne foto's. En vet tof die 'selfies' op de weg. Ik merk dat ik dat nog een beetje eng vind ofzo, omdat ik dan meteen denk dat iedereen naar me gaat kijken en lachen. Ja, stom hè...

  Leuk trouwens dat je voor de verandering niet in Parijs zelf verbleef, maar juist daar buiten.

  En ik moet zeggen dat ik dit juist een perfecte blogpost vind met weinig woorden en vooral foto's. Je hoeft niet altijd alles helemaal van A tot Z uit te schrijven. Soms spreken de foto's al genoeg. En in de eerste alinea's heb je al genoeg info gegeven. Oh en wat ik ook fijn vind, is dat je precies genoeg foto's hebt. Soms zie je duizend foto's in één post en dan denk ik: "Komt er ooit nog een einde aan? En hoezo zie ik zes keer dezelfde foto, maar dan steeds een fractie van een seconde later..?" Haha, wat een lap tekst. Maar ik verheug me nu al op de rest van de trip (en foto's)!!

  ReplyDelete
 2. Zo'n fijne, Parijse sfeer in deze foto's! Heel mooi!

  ReplyDelete
 3. Ville fleurie, die woorden maken me al blij ;) De foto's van Parijs hebben van die soort symmetrische lijnen. Heel tof!

  ReplyDelete
 4. Wauw! Wat een prachtige, sfeervolle foto's!

  ReplyDelete
 5. Jeetje wat maak je toch prachtige foto's. De lijnen in de foto's van Parijs zijn ook heel mooi.

  ReplyDelete
 6. ZO MOOI!! De foto's spreken voor zichzelf haha<3

  ReplyDelete
 7. De foto's zijn heel erg mooi geworden, ze geven de sfeer mooi weer.

  ReplyDelete
 8. Die foto's van jou op de weg zijn gaaaf! En ohhh, Parijs is zo mooi ♥ Ik vind het bij vakantiediary's vaak juist fijn om veel foto's en weinig tekst te zien!

  ReplyDelete
 9. wat een prachtige foto's ! ik ben al jaren niet meer in Parijs geweest maar het ziet er nog mooier uit dan ik mij kan herinneren
  xx Ish

  ReplyDelete

2015 - © Little universe in my mind. Design by MangoBlogs.