Interrail photo diary • Bled & Bohinj

Wat was het fijn om na veel steden te hebben bezocht in de prachtige natuur van Slovenie te zijn. De camping in Bled bevond zich letterlijk naast het meer en hoewel het er wel toeristisch was, viel dat ook wel weer mee (wat misschien ook kan komen door het feit dat we net in Venetie waren geweest). 


Dat het weer niet één en al zonneschijn was (lees: veel onweer en regen) was eigenlijk juist alleen maar leuk. Omdat Bled in de bergen ligt, waren de wolken heel laag en zag alles er heel sprookjesachtig uit. In Bled bleven we drie nachten (het langste van alle plekken die we hebben bezocht), dus we hadden twee hele dagen om te genieten van deze mooie plek. Het was gelukkig niet de hele tijd regenachtig, dus naast veel in de regen zwemmen (en misschien een beetje verkouden worden), hebben we ook kunnen genieten van de zon. 

Bled 

Bohinj
Omdat we toch een trein ticket hadden voor onbeperkt reizen, besloten we de volgende dag om gewoon een trein in te gaan en uit te stappen waar het ons leuk leek. De plek waar we waren uitgestapt had hele mooie wandelroutes en de van ons kwam ook weer bij een meer uit. Dit was een bergmeer met echt ijskoud (maar heel schoon en helder) water, maar omdat we na drie uur lopen wel wat afkoeling konden gebruiken, was dat alleen maar fijn. 


Terwijl Parijs onze eerste bestemming was, bezochten we Slovenië alweer in onze laatste week reizen. Zoals je ziet schrijf ik mijn interrail travel diaries niet in volgorde. 

7 comments

 1. Zo gaaf met die wolken! Ziet er zo prachtig uit. Wauw.

  ReplyDelete
 2. Wauw wat een gave omgeving zeg, supermooi met die bergen<3

  ReplyDelete
 3. Wauw wat een gave foto's zeg dat kasteeltje is zo mooi!

  ReplyDelete
 4. oh wauw sonia! wat een onwijs prachtige natuur, het lijkt me geweldig om zoals jij langs al deze plekken heen te trekken, wat een schoonheid allemaal
  xx Ish

  ReplyDelete
 5. Wauw, wat is t daar mooi zeg!! Lijkt me super om een keer heen te gaan :)

  ReplyDelete
 6. Oh wauw, wat een prachtige plek! Je foto's zijn ook zo mooi! Door al jouw verhalen lijkt het me echt geweldig om te gaan interrailen!

  ReplyDelete

2015 - © Little universe in my mind. Design by MangoBlogs.