Illustraties • Fijne dingen van juni

Juni, wat was je vreemd zonder school. Vreemd maar wel leuk. Juni bestond uit veel achter de kassa zitten in de AH, maar ook uit genieten van mijn vroege vakantie. In dit eerste blogje van juli laat ik wat van mijn favorieten van afgelopen maand zien. Met (simpele) illustraties, waar ik eerlijk gezegd niet super tevreden mee ben. Afijn, hopelijk vind je het toch een beetje leuk.

Fashion  Platform Boots
Toen ik alweer bijna twee weken geleden naar de IJ-hallen ging kocht ik dit soort platform schoenen. Ze zitten super lekker, voel me heel lang en niet te vergeten: ze waren maar 5 euro! Het ging trouwens een beetje mis met de verf, dus vandaar al die vlekken op de tekening. In het echt zijn ze helemaal zwart.

Event • Pinkpop
Pinkpop. Was. Geweldig. Ik ging vooral voor Paul Mccartney en hoewel de treinreis terug ongeveer 5 uur duurde (en ik pas om 5 uur 's ochtends thuis kwam) was het nog steeds net zo geweldig. De grote regenbuien die af en toe verschenen, zorgde voor een hilarisch gezicht: overal mensen in gekleurde poncho's die zich niets aantrokken van de regen en lekker aan het dansen waren. Nou ja, er waren ook mensen die zich onder een tafelkleed aan het verstoppen waren, haha!

Music • Tom Odell


Als er iets is waar ik heel erg van baal is het wel dat ik Tom Odell heb gemist op Pinkpop. Toen hij speelde, trad er tegelijk een band op waar de vriendin met ik was fan van was. We besloten toen om ze allebei voor de helft te zien, maar dat liep helaas anders de gehoopt. Maar ja, je kan niet alles hebben, hé (zeg ik vooral tegen mijzelf). Na Pinkpop heb ik zijn album Wrong Crown nog vaak beluisterd en het is zeker een aanrader (vind ik).

Food • Groentechips

Nee nee, dit is niet gesponsord door de AH, hoor. Deze chips is lekker, ziet er mooi uit en is best wel en beetje gezond (als je het frituurvet niet meetelt). Wat wil je nog meer? O wacht, wel één ding: het is een beetje (boel) verslavend...... 

Verdrietig nieuws • Tas met schetsblokken kwijt

Toen ik op mijn weg terug naar huis was van mijn toelating ben ik mijn rugzak met al mijn schetsblokken en analoge foto's kwijtgeraakt. Ik heb toen uren op het station en door Utrecht lopen zoeken. Ik moest ook huilen en dan pas valt het je op hoe vriendelijk mensen voor je zijn. Er kwamen best veel mensen naar mij toe om te vragen wat er was en gingen mij troosten. 

Ik vind het veel erger dat mijn schetsblokken en foto's weg zijn, dan als het bijvoorbeeld mijn portemonnee was geweest. Die schetsblokken waren van de afgelopen twee jaar en zaten vol herinneringen en het is natuurlijk een belangrijk deel van je portfolio. Hopelijk (kleine kans) wordt mijn tas nog gevonden!


Leuk nieuws • Toegelaten


Gisteren hoorde ik dat ik ben toegelaten bij de vooropleiding van de HKU. Zo blij! Is het verlies van mijn tas toch niet helemaal voor niets geweest.


Wat zijn jouw favorieten van juni?

Liefs Sonia

12 comments

 1. Wat origineel om dit met tekeningetjes te doen! Superstom dat je je tas bent kwijtgeraakt natuurlijk, maar GEFELICITEERD met je toelating! :D

  ReplyDelete
 2. Superleuke illustraties! Heel erg balen dat je, je tas bent kwijt geraakt! Misschien wordt die nog gevonden! <3
  En van harte gefeliciteerd met je toelating!!

  ReplyDelete
 3. Gefeliciteerd, volgend jaar wil ik wel mee hoor naar Pinkpop!

  ReplyDelete
 4. Die tekeningen zijn zooo leuk geworden! Wat ik zo mooi vind aan jou plaatjes is dat het onwijs mooie details heeft. Wel jammer van je schetsboeken ):

  ReplyDelete
 5. Gefeliciteerd zeg! En wat een fantastische tekeningen maak je. Love it! XO

  ReplyDelete
 6. wat een leuke dingen! En hooraaay dat je bent toegelaten maar pff die schetsboeken dat is wel echt heel erg super balen, ik hoop heel erg dat ze toch op een of andere magische manier weer terechtkomen!!

  ReplyDelete
 7. Oh, wat verschrikkelijk van je schetsboeken! Ik zou die nooit kwijt willen raken. k duim voor je dat ze nog gevonden worden... Fijn artikel weer! Groentechips lijkt me best wel lekker, haha.

  ReplyDelete
 8. RIP schetsboeken... Ik hoop zo hard dat je ze terugvindt! Ik zou echt doodgaan van verdriet en paniek als ik ze kwijt zou raken, zeker allemaal in een keer. Maar goed dat je bent toegelaten! HKU lijkt me een leuke school.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaa, mijn arme schetsblokken. Toen ik merkte dat ik ze kwijt was, wilde ik het gewoon niet realiseren......... Morgen nog even bellen naar de gevonden voorwerpen (laatste hoop). En ja, de hku lijkt mij ook heel leuk!

   Delete
 9. Ooh zo balen ): ik hoop echt dat je hem terug gaat vinden!! Maar gefeliciteerd dat je bent toegelaten! Wat goed zeg!! En dat heb ik de laatste tijd ook dat mijn artikelen veel en veel later op bloglovin' komen, zo irritant! Maar 6 uur.. wow dat is heel erg lang. Misschien moet je hun eens mailen?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel! En stom he, dat van bloglovin. Ik heb ze gisteren al een mailtje gestuurd, maar ze hebben de laatste tijd heel veel problemen geloof ik!

   Delete
 10. Wow, wat rot van je tas! :( Iets onvervangbaars kwijtraken is echt 1 van de ergste dingen.. Maar gefeliciteerd dat je bent toegelaten aan de HKU, echt super!!

  ReplyDelete

2015 - © Little universe in my mind. Design by MangoBlogs.