Film Photography 2.0

De definitie van Sonia die gaat joggen: ze rent een paar seconden totdat ze iets moois ziet. Op dat moment haalt ze haar analoge camera tevoorschijn (want natuurlijk, die neem je mee als je gaat joggen) en begint foto's te maken. Het resultaat hiervan: één minuut gejogd en een bijna vol rolletje. 
Mijn vorige blogpost waarin ik mijn analoge foto's deelde is mijn meest bekeken artikel, dus blijkbaar ben ik niet te enige met een grote liefde voor analoge fotografie. Hoewel ik in mei veel moest leren, heb ik mijn rolletje snel volgemaakt: ik maakte foto's tijdens het joggen, op weg naar orkest, in de pauze van orkest, tijdens het leren voor examens, van een fietsenstalling, van mijn zusje, van bloesem en nog veel meer.

Voor het geval dat je het niet snapt: dit is een theekopje met de reflectie van een boom. 
Can you see us?
Ik ben op zich wel tevreden met de foto's, want ik vind de zomerse sfeer heel fijn. Alleen wilde ik het rolletje wel snel vol hebben, dus sommige zijn een beetje random..... Ook zijn ze helaas minder mooi geworden door het scannen. 

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. :) 
Liefs Sonia

23 comments

 1. Ik vind ze heel gaaf geworden! Like like like ❤

  ReplyDelete
 2. Wat een prachtige en betoverende foto's!

  ReplyDelete
 3. Super toffe foto’s!

  ReplyDelete
 4. Je foto's zijn zo mooi geworden! Echt zo gaaf effect! Ik wil ook heel graag een analoge camera. En wauw die ene foto van je kopje en reflectie is ECHT mega gaaf!

  ReplyDelete
 5. Waaaauw, wat een prachtige foto's! Je bewijst je talent echt wel zo!

  ReplyDelete
 6. SONIA! Jij kan echt zo mooi fotograferen. Dat sfeertje is gewoon echt geweldig. Oh, en ik vind de reflectie van een boom in een kopje echt cool.

  Liefs, Janna

  ReplyDelete
 7. Deze foto's zijn echt weer zo mooi Sonia!

  ReplyDelete
 8. De foto waar in je koffie inschenkt is zo mooi geworden! Ik begin de analoge sfeer steeds meer te waarderen.

  ReplyDelete
 9. Wat een ontzettend gave plaatjes zijn dit! Die foto waarin er koffie wordt ingeschonken is mijn favoriet, zoooo pretty<3

  ReplyDelete
 10. Deze foto's zijn zooo mooi! Die foto's met bloemetjes op geven zo'n fijne en gezellige sfeer! Ik word er helemaal blij van door er naar te kijken!:)

  ReplyDelete
 11. Hello pretty pictures (hearteyes)! Wauw wat een gave foto's Sonia, je hebt écht talent. Ik zou het maar wat lastig vinden om met zo'n analoge camera plaatjes te schieten en jij tovert de prachtigste foto's tevoorschijn. Good job girl <3

  ReplyDelete
 12. Wat een supermooie foto's zeg! Ik ben zelf helemaal verzot op analoge fotografie, al doe ik het zelf helaas te weinig. Analoge foto's hebben altijd zo'n speciaal sfeertje en stralen naar mijn gevoel veel meer gevoel uit. Jouw foto's hebben inderdaad een heerlijk zomers tintje. Ik word er gelijk helemaal blij van. Heb je echt heel mooi gedaan. xoxo

  ReplyDelete
 13. Oh, WAUW. Sonia, jouw analoge fotografie... 1) LIEFDE! 2) liefde 3) liefde 4) nog meer liefde. Echt, wat een fijne, mooie, heerlijke foto's en sfeer. Ik weet niet echt hoe ik het anders moet zeggen maar ja, "WAUW." komt het meeste in de buurt. :) (wauw...)
  liefs!

  ReplyDelete
 14. Moooi! Ik vind die 'random' dingen juist wel heel mooi, eigenlijk. Lekker sfeervol. :)

  ReplyDelete
 15. Echt alle foto's zijn zo goed gelukt!! Die met de schaduw van bladeren en de bloesem zijn super gaaf xxx

  ReplyDelete
 16. Je foto's zijn zo mooi!

  ReplyDelete
 17. Heel mooi! Echt prachtig, stuk voor stuk. Met name die van de reflectie van een boom in het theekopje is prachtig! Wat mooi dat het zo out-of-focus is!

  ReplyDelete
 18. Oeh, die van het theekopje met de reflectie is gaaf, maar eigenlijk zijn ze allemaal prachtig! ♥

  ReplyDelete
 19. These photos are just perfect Sonia! <3

  ReplyDelete
 20. WOW die met het theekopje en de reflectie van de bomen, kei mooi!

  ReplyDelete

2015 - © Little universe in my mind. Design by MangoBlogs.