Een vintage rok in het bos

Het is zo fijn dat ik dicht bij mijn huis een park heb ontdekt. Ik vind het heerlijk om de prachtige natuur te bewonderen en te fotograferen, maar ook gewoon om er te genieten van de rust en te luisteren naar de vogeltjes. 

Ik wist wel dat dit park bestond, maar wist niet dat het zo mooi was en zo erg op een bos leek. Ik ben er de laatste drie dagen al twee keer naar toe geweest. De tweede keer nam ik mijn vriendin Lisette mee. Terwijl zij zingend achterop mijn fiets zat, reed ik recht door het bos (of park) en bracht ons naar een plekje wat ik de vorige dag had ontdekt. We aten blauwe bessen, kiwi's zonder bestek, kletsten over van alles en nog wat en maakten foto's van onze rokken die we de dag daarvoor hadden gekocht. 

We waren namelijk naar een vintage per kilo sale gegaan. Vintage shopping is heel leuk, maar je moet er wel goed de tijd voor nemen. Wij hadden niet zo heel veel tijd, want we moesten op tijd bij het Tjaikovski concert zijn in het Concert gebouw (wat overigens prachtig was!), maar ondanks dat we een beetje moesten haasten, ben ik toch geslaagd: een riem, een vest, een baret en de rok die ik op deze foto's aan heb. Het is iets anders dan wat ik normaal draag, maar dat vind ik juist wel leuk. Life begins at the end of your comfort zone. 

Rok  •  Vintage  
Shirt    H&M
Schoenen  •  Martkje in Spanje 

Ik ga zeker nog een keer naar die vintage per kilo sale, maar eerst ga ik nog naar de IJ-hallen. Ik ben zo blij dat er in Amsterdam zo veel leuke vintage winkeltjes en marktjes zijn, want zo kan ik toch leuke kleding kopen met het weinige geld wat ik kan uitgeven. 

Het is trouwens eeuwen maanden geleden dat ik een outfit artikel heb gepost. Dit vind ik eigenlijk best jammer, dus ik ben van plan om meer van dit soort artikeltjes te maken. Stay tuned!

Liefs Sonia
Ben jij wel eens naar een vintage per kilo sale geweest?

14 comments

 1. Wauw, deze rok is ├ęcht heel gaaf! Ik shop ook wel vintage, maar dan voornamelijk bij de kringloop etc. Amsterdam is voor mij helaas best een eind weg, dus dan ben ik weer veel geld kwijt aan reizen enzo. Liefs

  ReplyDelete
 2. Mooie outfit! En die foto met bloemetjes in je hand is echt prachtig :)

  ReplyDelete
 3. Prachtige foto's en je ziet er echt heel leuk uit!

  ReplyDelete
 4. Die rok is zoooo onwijs gaaf, staat je heel erg mooi!

  ReplyDelete
 5. Ik zag je rok al op Insta en vond hem zo tof! Ik weet niet of ik het zou durven te dragen maar ik vind het wel echt hele erg leuk.

  ReplyDelete
 6. Jaaa meer outfitposts! Dat moet ik eigenlijk ook meer proberen te doen. Je foto's zijn super mooi!! Wie heeft deze foto's gemaakt? Je vriendin? Ze zijn echt mooi geworden!! En zo tof dat ze in Amsterdam vintage winkeltjes hebben, hier niet jammer genoeg..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aah dankjewel! De foto's waar ik op sta zijn inderdaad door mijn vriendin gemaakt :) Jammer dat ze bij jou niet zo veel vintage winkeltjes hebben. Dan moet je gewoon een keer naar Amsterdam gaan en langs alle leuke vintage winkeltjes gaan :)

   Delete
 7. Ik ben helemaal weg van je rok, sowieso vind ik midirokken geweldig en helemaal in combinatie met een bloemenprint! Oh en concerten van Tjaikovski in het Concertgebouw zijn liefde<3

  ReplyDelete
 8. Hele mooie foto's, en je rok Is prachtig !

  ReplyDelete
 9. Mooie foto's, ik ben echt dol op het bos, vooral met mooi weer! En wat een geluk dat je zo bij vintage winkels langs kan, ik moet er namelijk wel een tijdje voor reizen. Maar deze vakantie wil ik zeker eens verschillende vintage winkels door struinen!

  ReplyDelete
 10. Supermooie foto's! Vind vooral de laatste heel mooi! Ben zelf nog nooit op de vintage per kilo sale geweest maar wel op de IJhallen ;)

  ReplyDelete
 11. Ik word zo vrolijk van deze foto's! Ze zijn zo mooi, net als je outfit!

  ReplyDelete
 12. Wat staat je rok je prachtig! En wat een heerlijk zomerachtig sfeertje in de foto's!

  ReplyDelete
 13. Wat een leuke locatie, en ook een hele leuke rok!

  ReplyDelete

2015 - © Little universe in my mind. Design by MangoBlogs.