De eerste dag van de vakantie was fijn

Het is zo vreemd om niet meer te hoeven leren. Weken lang zat ik met mijn neus in de boeken en stond mijn leven in het teken van school-stress. Nu is dat er niet meer. Fijn, maar ook vreemd. Vreemd omdat ik nu gewoon zelf mag weten wat ik ga doen. Vreemd omdat mijn zusje gewoon nog naar school gaat. Het klinkt misschien raar, maar ik mis school al een beetje. Niet zo zeer de lessen en het huiswerk, maar meer de structuur. Ik ben een beetje bang dat ik deze lange vakantie niet productief ga zijn en te veel tijd ga besteden met bijvoorbeeld nutteloze dingen op de computer. Gelukkig staan er voor de komende tijd veel leuke dingen op de planning en moet ik best veel werken. Dat zorgt er voor dat ik het best een beetje druk heb en dat vind ik fijn. De eerste dag van de vakantie gingen twee vriendinnen, Ida en Suus, en ik bijvoorbeeld naar het strand. Ida had ik lang niet meer gezien en het was fijn om lekker bij te kletsen, te lachen en gek te doen op onze eigen manier. Ik had mijn nieuwe camera mee en heb natuurlijk heel veel foto's gemaakt. Het was zo mooi daar! De tijd ging zo snel voorbij en zonder dat we het wisten, hadden we alweer vijf uur op het strand besteed. Zoals je ziet zijn Ida en Suus geboren fotomodellen en dat is heel handig als je wilt leren fotograferen. Waarschijnlijk werden ze na een tijdje wel een beetje gek van mij, maar ach, dat krijg je nou eenmaal als je een nieuwe camera hebt ;). Hopelijk vinden jullie de foto's een beetje leuk en worden jullie niet gek van mijn vele artikeltjes over de zee!

Liefs Sonia
P.s Ik heb een nieuwe lay-out en ik ben er heeeeeeeeeeeeeel blij mee :)

13 comments

 1. Yay Sonia, wat een heerlijke fotootjes! Volgens mij ben je gewoon een geboren fotografe 💙 En wat betreft school, ik mis de structuur ook best wel een beetje, gelukkig is het me tot nu toe gelukt om alles 'lekker' vol te plannen, hihi. Liefs

  ReplyDelete
 2. Wat n mooie, fijne foto's!

  ReplyDelete
 3. Hele mooie foto's! Je lay-out is ook heel mooi, hij viel me gelijk al op!

  ReplyDelete
 4. Echt heel erg mooie foto's! Je lay-out vind ik trouwens ook leuk geworden.

  ReplyDelete
 5. Ahhh, heerlijk die zimmerende zee en de kleuren. Hele mooie foto's zeg met je nieuwe camera.

  ReplyDelete
 6. Je. foto's. zijn. prachtig. !!!

  ReplyDelete
 7. Wat een geweldig mooie foto's, alsof je nooit anders doet dan fotograferen!<3 En jaa je lay-out is zo pretty!

  ReplyDelete
 8. Wat een fijne foto's! Ze zijn zo mooi! En zo leuk je nieuwe layout!! (echt tof dat je geen sidebar hebt, geeft echt iets speciaals :)

  ReplyDelete
 9. Wat is je lay out tof geworden, heel erg mooi! En natuurlijk zijn het weer prachtige foto's, maar ik had ook niet anders van je verwacht haha. Ik ben heel erg benieuwd hoe je je gaat ontwikkelen met deze camera. Welke lens heb je eigenlijk gebruikt? Geniet van je vakantie, ik moet nog even knallen en dan eindelijk vakantie.

  ReplyDelete
 10. wat een prachtige en fijne foto's!
  Het klinkt heel herkenbaar, toen ik vorig jaar examens had gehad was het heel raar om te beseffen dat het nu gewoon voor 3 maanden klaar was; vakantie.
  Geniet ervan!

  Liefs

  ReplyDelete
 11. Wat een heerlijke plaatjes <3 Liefde voor het strand. Geniet lekker van je vrije tijd Sonia.

  ReplyDelete
 12. Jaaa je layout is zo mooi! Zo mooi!! En die foto's, wow! Vooral met de zonsondergang. Echt prachtig!!

  ReplyDelete

2015 - © Little universe in my mind. Design by MangoBlogs.