Amsterdam • Mijn weg naar school

Piepend en krakend op mijn oude, verroeste Gazelle rijd ik over de kleine bruggetjes, langs de grachten en oude, mooie huizen. De geur van koffie en versgebakken brood uit verschillende koffietentjes komt mij tegemoet. Ik moet mijzelf tegenhouden om zo'n leuk cafeetje binnen te stappen en een cappuccino te kopen. 

Elke dag zie ik weer wat anders op mijn weg naar school. De ene dag decoreert het gouden ochtendlicht de panden en de andere dag kan ik niks zien door alle regendruppeltjes in mijn ogen. Maar één ding is zeker: wat ben ik blij dat ik in Amsterdam woon!

Ik heb bijna altijd mijn camera mee. Heel vaak kom ik iets te laat aan op school, omdat ik weer iets moois zag om te fotograferen. Hieronder volgen wat foto's die ik in de loop van het laatste half jaar op weg naar school heb gemaakt. Als je mij volgt op Instagram (klik)  komen ze je waarschijnlijk al een beetje bekend voor.

Ben jij wel eens in Amsterdam geweest? En houd jij ook zo van Amsterdam?

12 comments

 1. Fijne foto's <3. En wat heerlijk om Amsterdam te wonen en er elke dag naar school te mogen fietsen. Ik kan me helemaal inbeelden hoe fijn dat moet zijn.

  ReplyDelete
 2. Ik zwijmel gewoon bijna weg met een paar van deze foto's zo mooi! Nog steeds wil ik een keer naar Amsterdam maar telkens komt het er gewoon net niet van.

  ReplyDelete
 3. Wat n leuk artikel, met prachtige foto's!! Ik begin ook steeds meer van Amsterdam te houden.. Ik kom er ook steeds vaker :)

  ReplyDelete
 4. Wat een mooie foto's, had ik maar zo'n toffe weg naar school haha. Ik was vrijdag in Amsterdam en vind het elke keer weer leuk om er rond te lopen! <3

  ReplyDelete
 5. Zulke mooie foto's! En dan denk ik aan mijn mega-interessante uitzicht (not) wanneer ik naar school fiets... Amsterdam is zo leuk!

  ReplyDelete
 6. Ah wat een mooie foto's! Als ik naar school fiets is er niet zo veel boeiends te zien helaas. Maar heel erg leuk bedacht zo al die foto's bij elkaar :)

  ReplyDelete
 7. Leuke foto's! Zelf woon ik helaas niet in Amsterdam, maar ik kom er wel heel erg graag. Het is zeker weten mijn favoriete stad van Nederland. Als ik in deze prachtstad ben, heb ik precies hetzelfde als jij. Ik wil dolgraag van alles wat ik zie, foto's maken. xoxo

  ReplyDelete
 8. Prachtig Sonia! Ze zijn allemaal mooi en vertellen ook allemaal een verhaal!
  Lovee them!
  Jade x

  ReplyDelete
 9. Wat een prachtige foto's Sonia! Ik hou echt van Amsterdam, ik zou willen dat ik dicht bij een grote stad woonde haha.

  ReplyDelete
 10. leuk berichtje! En had ik maar zo'n mooie rit naar mijn werk 's ochtends haha

  ReplyDelete
 11. Wauw prachtig! Vooral die met mist zijn gaaf:) Mooie blog heb je!

  ReplyDelete
 12. Wat een mooie foto's, meid! Vooral die mistige met de boten en de foto met de weerspiegeling is onze favoriet!

  ReplyDelete

2015 - © Little universe in my mind. Design by MangoBlogs.