Tekeningen • Bloemige jurkjes


De krokusvakantie was fijn. Lieve leuke mensen ontmoet, naar het rijksmuseum geweest, een analoge camera gekocht, een feestje gehad en lekker veel getekend. Maar toen ik maandag weer terug kwam op school, schrok ik wel een beetje. De vakanties van mijn klasgenoten zagen er heel anders uit: namelijk leren, lezen en examentrainingen. Meteen kwam de examenstress weer. Ik vraag mij echt af hoe ik mijn laatste toetsweek, die over twee weken is,  ga overleven..... Maar ja, ik heb in de vakantie dus wel tijd gehad om bloemen te drogen en er jurkjes van te maken. Waarschijnlijk denk je nu van "huh, waar heeft zij het nou over". Ik zal het even uitleggen. Toen ik van mijn lieve vriendin Nikki voor mijn verjaardag (alweer twee maanden geleden) mooie rozen kreeg, besloot ik om de bloemblaadjes te  drogen. Ook zag ik door al de krokussen om mij heen, dat de lente er weer aankomt, dus plukte ik ook wat van deze. Met al deze bloemblaadjes heb ik jurkjes gemaakt voor mijn tekeningen, die ik in dit artikel ga delen. Deze is geïnspireerd op een foto van Naomi. Op deze tekening ziet ze er een beetje uit als een oud omaatje, maar dat komt omdat mijn teken skills soms nogal tegenwerken. Wees gerust, in het echt zie je er veel mooier uit, Naomi!

Deze tekening had ik al eerder op instagram gedeeld en heb ik ook iets eerder gemaakt. Dit is eigenlijk een herfstige variant van het bloemenjurkje.

Ik hoop dat jullie dit een beetje leuk vonden. En o ja, nog sorry voor zo'n lange tijd niet posten, maar ik heb het nu echt super duper druk met school. Ik merk dat bloggen best wel een groot deel van mijn tijd inneemt, dus de komende tijd zal ik wel wat minder actief zijn. Ik moet het nog iets meer dan twee maanden volhouden en DAN BEN IK EINDELIJK KLAAR MET SCHOOL!!!!!!!!

Geniet van je weekend!
Liefs Sonia

17 comments

 1. Dit is zo tof gedaan!! Hoe kom je er toch bij om er jurkjes van te maken, hoe origineel!? En die van Naomi lijkt er heel erg op hoor, maak je geen zorgen je tekeningen zijn prachtig!!! Die balerina vindt ik het allermeest op een jurk lijken, maar wauw die andere ook hoor!!

  ReplyDelete
 2. Woaahhh wat is dit creatief zeg! Zo gaaf!! Heel veel succes nog met de laatste loodjes op school, het gaat je vast lukken! X

  ReplyDelete
 3. Oooh, wat creatief dit! Echt heel mooi!

  ReplyDelete
 4. Wauw, wat creatief, Sonia! Het ziet er echt heel erg apart en leuk uit!

  ReplyDelete
 5. Super leuk gedaan! Hier was ik zelf niet op gekomen. Zo creatief!

  ReplyDelete
 6. Dit is zo ontzettend mooi! Grappig, die tekening deed me aan Naomi denken, tot ik ietsie verder scrolde en zag dat het door haar geïnspireerd was! Heel veel succes <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel! En fijn dat je haar wel herkende :)

   Delete
 7. Heerlijk creatief! Echt ontzettend leuk gedaan.

  ReplyDelete
 8. Soniaaa, wauw, dit is zo gaaf! En na je toetsweek gaan we een keertje samen wat drinken, dus je zorgt maar dat je het overleeft. Grapje. Succes <3

  ReplyDelete
 9. heel tof! je maakt hele mooie kleuren combinaties

  ReplyDelete
 10. Oh jeetje wat leuk! Voor school ben ik de laatste tijd best wel creatief bezig, dus super leuke inspiratie! Gaaf hoe je dat zo even bedenkt.

  ReplyDelete
 11. Ahh wat leuk dit!! Zo gaaf bedacht, echt orgineel!!!

  ReplyDelete
 12. Wat leuk gedaan! Heel mooi :)

  ReplyDelete
 13. Wauw, super bijzonder! Liefs

  ReplyDelete
 14. Oh ze zijn superleuk! Vooral de voorlaatste vind ik echt zo leuk!

  ReplyDelete
 15. Oh wow dit is prachtig! Verschrikkelijk creatief ben je <3

  ReplyDelete
 16. echt heel erg mooi dit! :)

  ReplyDelete

2015 - © Little universe in my mind. Design by MangoBlogs.