Street-art in Valencia

Foto's van helder blauw water, mooie Spaanse huisjes, bergen, natuur, zon, Valencia en street-art glijden mijn ogen voorbij. Tijdens het bekijken van mijn foto's in de map "Zomervakantie 2015", viel het mij op dat ik in Valencia  kunstwerken op straat heb gefotografeerd. Valencia zit namelijk boordevol met street-art.  Hoewel ik al van kleins af aan in Valencia kom, was dit me nooit zo erg opgevallen. 


"Obsolescencia programada." Ik heb geprobeerd te begrijpen wat dit betekent en ik kom hier op uit: geprogrammeerde ouderdom. Eerlijk gezegd word ik hier niet veel wijzer van..... Als iemand die goed Spaans kan mijn blog leest, kan die misschien een wat duidelijkere uitleg geven. Ik vind dit wel een mooie muurschildering. Het geeft een realistisch beeld van hoe de straat er tegenwoordig uitziet. Veel mensen lopen met een gebogen hoofd naar hun smartphone te kijken en praten niet meer met de andere mensen op straat.   
Kijk hoe schattig dit kattenhuisje is! Net voordat ik een foto maakte, zag ik nog net een staart van een klein katje, die snel in zijn huisje glipte. 

Natuurlijk is er nog veel meer street-art te zien in Valencia, maar dan moet je er toch zelf  naar toe gaan. Maar ook hier in Nederland kun je street-art vinden. De laatste tijd kijk ik veel beter om mij heen, waardoor ik al veel kunstwerken heb gespot. Ik ben van plan om ooit nog een artikeltje te maken over street art in Amsterdam. Lijkt je dat wat?

Liefs,
Sonia
Houd jij ook zo van street-art?

11 comments

 1. Wat een mooie foto's van prachtige plekjes. Dat kattenhuisje vind ik echt helemaal geweldig. <3

  ReplyDelete
 2. Ahh dit is zo leuk!! Ik ben echt een enorme fan van streetart, als ik iets tegenkom wordt ik altijd even blij!! En ahh dat kattenhuisje, hoe leuk!?

  ReplyDelete
 3. Wauw wat een gave foto's! Het kunstwerk van de geprogrammeerde ouderdom vind ik heel mooi! Inderdaad jammer dat je de straten alleen nog maar op die manier ziet!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja ik vond die ook erg mooi! Ik probeer daarom ook zo min mogelijk met mijn mobiel op straat te lopen.

   Delete
 4. Dat kattenhuisje is echt super leuk. Zoiets had ik nog nooit eerder gezien, en waarschijnlijk zou het mij ook niet zijn opgevallen in zo'n stad als Valencia. Tof dat jij het wel zag :)

  ReplyDelete
 5. Dat kattenhuisje is zo gaaf bedacht. Echt mooi en wat zou dat leuk wezen als ik dat ook kon. Eerst maar een keer inspiratie mop doen in Valencia.

  ReplyDelete
 6. Valencia is zo'n mooie stad. Het barst van de creatieve uitspattingen zo te zien.

  ReplyDelete
 7. wauw echt heel gaaf! Deze prachtige foto's
  houd ik zeker in mijn achterhoofd ter inspiratie.

  wauw.

  liefs

  ReplyDelete
 8. Wat super gaaf! Valencia lijkt me super leuk :) Ik ben je gaan volgen! Xxx

  ReplyDelete
 9. Dit is echt een geweldig artikel! Dat kattenhuisje ook echt, zo lief!

  ReplyDelete
 10. Oh zo schattig allemaal, ook echt prachtige foto's ;)

  ReplyDelete

2015 - © Little universe in my mind. Design by MangoBlogs.