Over mijn nieuwe header

Heel wat uren heb ik geëxperimenteerd met Oost-Indische inkt en waterverf. Heel wat uren heb  ik meerdere bladzijdes van mijn schetsblokjes vol gekliederd. Heel wat uren zijn mislukte tekeningen in  mijn prullenbak geëindigd. En waarom? Omdat Sonia een header voor haar blog wilde. Misschien was het je al opgevallen, maar het resultaat is nu boven op mijn blog te zien. 

Little Universe in my Mind. Laat je fantasie vrij lopen. Wat zie je voor je? Mijn verbeelding ziet er ongeveer hetzelfde uit als mijn header: sterren(stelsels), planeten, en een mooie paars blauwe kleur in de gedachten van iemand. 

Dus zie ik dan allemaal paarse hoofden gevuld met sterren voor me? Nee, dat ook weer niet. Ik vind het gewoon een mooi idee om te bedenken, dat onze eigen gedachten en verbeelding eigenlijk een soort van universum vormen. Ieder denkt en kijkt naar de de wereld op een eigen manier, waardoor ieder dus eigenlijk een ander universum ziet. 

Ik weet dat dit allemaal erg diep klinkt, maar ik dacht dat het wel handig was om wat over mijn blog titel te vertellen. Eigenlijk kun je op mijn blog dus een kijkje nemen in mijn "Universe in my mind". 

Liefs Sonia

Wat vind je van mijn nieuwe header? 

21 comments

 1. Ahh, je nieuwe header is echt prachtig!!

  ReplyDelete
 2. Heeeel gaaf! En extra leuk omdat je 'm zelf gemaakt hebt! ♡

  ReplyDelete
 3. Wat mooi! Onwijs knap gemaakt en hij past ook heel erg leuk bij je blog. Liefs Sjoukje!

  ReplyDelete
 4. Haha ja leuk, voor mijn blog geldt dus precies hetzelfde: het is mijn eigen, persoonlijke universum! Tof hè, om te bedenken dat iedereen de wereld op zijn eigen manier ziet.. En wat gaaf dat je zo'n mooie header zelf kon maken!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik vind het nog steeds zo grappig dat we bijna dezelfde naam én blognaam hebben :)

   Delete
 5. Heel leuk gedaan! Vind het ook goed passen bij je blog en blognaam, dat verdiende iets fantasierijks :) mooi!

  ReplyDelete
 6. Hij is echt goed gelukt! En past ook nog eens perfect bij je blognaam.

  ReplyDelete
 7. Echt heel mooi! Ik heb een vraagje: scan je gewoon je tekening in en bewerk je het dan via een photoshop programma?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik heb het inderdaad eerst gescand en daarna heb ik het met paint bewerkt. Ik zou wel photoshop willen gebruiken, maar helaas heb ik dat niet.

   Delete
 8. Wauw! Sonia ik ben echt onder de indruk van je kunsten! Ik wist dat je goed kon tekenen maar je overtreft toch iedere keer weer mijn verwachtingen! Ook heel mooi wat je er bij zegt! Cliché maar waar, voor iemand die nog maar net blogt ben je echt al heel goed bezig! (niet dat ik daar veel verstand van heb hoor, met mijn 1 jarig bestaan, maar laten we zo zeggen je blog valt op! Op een hele leuke manier!) In ieder geval blijf ik je grootste fan! xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aaah dit vind ik ZO'N LEUK EN LIEF compliment. Dankjewel, ik kreeg spontaan een glimlach op mijn gezicht bij het lezen van dit berichtje! :)

   Delete
 9. Ik vind hem echt HEEL tof! Knap gedaan!

  ReplyDelete
 10. Ik vind het héél mooi, zo knap gedaan <3. Talent :)!

  ReplyDelete
 11. Ik zag 'm al op je insta, hij is zó mooi!! Hij past ook echt gewoon perfect bij het heerlijke sfeertje op je blog... :)

  ReplyDelete
 12. Wauw wat is 'ie pretty zeg! Je hebt echt tekentalent! X

  ReplyDelete
 13. echt super tof dat je hem zelf hebt gemaakt! Op deze manier is je blog nog meer eigen.
  En hij is zeker goed gelukt, prachtig!

  liefs joelle

  ReplyDelete
 14. Wat onwijs creatief dat je dit zelf heb bedacht. Je header is prachtig en vat je blog perfect samen.

  ReplyDelete
 15. heel creatief en eigen (persoonlijk)! :) Mag gezien worden!

  ReplyDelete
 16. aaah Sonia, mag ik alsjeblieft wat van je teken talent stelen? (lenen is ook goed, maar ik garandeer niet dat ik het terug geef en dus is stelen vast een betere optie.) Heel tof gedaan, als ik ook zo lekker creatief was zou ik mijn eigen header maken (net zoals ik vroeger wel eens deed).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aw Naomi, wat een lieve reactie! En ik heb heus geen talent hoor, je moet gewoon veel oefenen. :) Dat kan jij ook! Maar als we het nou toch over talent hebben, zou ik misschien wat van jou fotografietalent mogen lenen of stelen? ;)
   Liefs Sonia

   Delete
 17. Ik vind het allesinds een super mooie betekenis die erachter zit 😍

  ReplyDelete

2015 - © Little universe in my mind. Design by MangoBlogs.