Fotograferen in de Hortus

Alweer drie weken geleden sprak ik met lieve Myrthe (happymyrtille) af om naar de Hortus te gaan. Het was een geweldig leuke dag vol met gelach, fotografie, geklets en gezelligheid. De Hortus is een erg fotogenieke plek, waardoor wij er uren lang onze tijd spendeerden met foto's maken. Ben je benieuwd naar de foto's? Kijk dan gauw verder.

Het was zo fijn om  Myrthe's camera te mogen gebruiken. Zij heeft de Canon 700D, waarvoor ik aan het sparen ben. Alle foto's waar ik op sta  heeft Myrthe gemaakt.
Kijk hoe mooi Myrthe is! Ik heb Myrthe ontmoet op een meeting van Chantal (Kunst kijken met Chantal). Ik ken haar nog maar iets van twee-drie maanden, maar het voelt veel langer! We hebben veel dezelfde interesses, waardoor we over van alles en nog wat kunnen praten.

Waarschijnlijk vonden de andere bezoekers van de Hortus dit er wel een beetje raar uit zien: een meisje die op de grond ligt terwijl er ergens boven een andere meisje met een camera haar instructies geeft! Alles voor een mooie foto!
Na uren lang fotograferen en rondhuppelen in de Hortus, waren we toch wel een beetje moe en hadden we wel zin in iets lekkers. We besloten naar Toki te gaan. Een cafeetje waar we al veel over hadden gehoord. 
Eenmaal daar aangekomen moesten we bestellen, wat nog best een moeilijke opgave was voor ons. Wij wisten namelijk niet dat de mensen in Toki alleen Engels spreken. Hakkelend en stotterend probeerde wij ons verstaanbaar te maken in het Engels. Op de een of andere manier begreep de werknemer ons niet. Ik wist niet dat mijn Engels zo slecht was, haha! Doordat het bestellen bij ons zo lang duurde, vormde zich na een tijdje een hele rij mensen achter ons. Een beetje beschamend........
Uiteindelijk was het ons toch gelukt om duidelijk te maken wat wij wilden eten en drinken. Ik had een cappuccino en Myrthe ijs koffie. Ook hadden we allebei een OVERHEERLIJK stuk  bananabread. 
"Handmodel"
Zo, dit waren een paar van de 400 foto's die we hebben gemaakt. Het was een super leuke dag en zeker voor herhaling vatbaar. Die herhaling komt er aan, want als het goed is zie ik Myrthe weer in de krokus vakantie! 

Liefs van Sonia

13 comments

 1. Wauw,jullie kunnen zo leuk fotograferen! Ik kwam hier via Myrthes blog.
  Groetjes Janne

  ReplyDelete
 2. Oh wat was het leuk!!! :) Je hebt er een super leuk artikeltje van gemaakt! Ik krijg meteen weer een glimlach op mijn gezicht als ik de leuke foto's zie en de lieve tekstjes lees! Ik kijk uit naar de volgende keer! <3 <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaaa, op naar de volgende 400 foto's haha :)

   Delete
 3. Wauw, wat een mooie foto's!

  ReplyDelete
 4. Prachtige foto's! Echt een heel leuk artikel :) Vooral die foto dat Myrthe op de grond ligt, vind ik echt heel gaaf. Heb helemaal zin om naar de Hortus te gaan nu!

  ReplyDelete
 5. Oh wauw wat een prachtige foto's! Hoe leuk is het wel niet dat jullie beiden zo goed overeenkomen :)

  ReplyDelete
 6. Oh wat leuk dat jullie het na die meeting zo goed met elkaar kunnen vinden en afspreken! De foto's zijn echt zo leuk!! x

  ReplyDelete
 7. Waauw prachtige foto's zijn het! En wat leuk dat jullie elkaar kennen door een meeting :)

  ReplyDelete
 8. Wat een leuk artikel, Sonia! En wat een mooie foto's hebben jullie gemaakt! Ik wil ook echt snel een keertje naar de Hortus gaan.

  ReplyDelete
 9. Wauw wat een mooie plaatjes hebben jullie weten te schieten! De hortus staat ook op mijn lijstje van mooie plekjes, maar nu ik dit zie wil ik er heeel snel een keer naartoe! X

  ReplyDelete
 10. Jullie hebben echt zulke leuke foto's gemaakt! Lijkt me wel een beetje awkard om zo op de grond te gaan liggen voor één foto.

  ReplyDelete
 11. Awh wat leuk! De hortus is al jaren mijn favoriete plek. De medewerkers van Toki spreken écht niet alleen Engels hoor, de eigenaar is Nederlands en is er bijna elke dag (ik heb hem alle keren dat ik er was én langs fiets (wat elke dag is - op weg naar school en terug, haha) in Toki gezien!) Vast een nieuwe dan, maar verder is Toki wel leuk toch?

  ReplyDelete
  Replies
  1. O echt haha, degene die ons bediende sprak wel Engels, dus de eigenaar had ik even niet gezien. Maar ja, mijn Engels is normaal niet zo slecht, dus de volgende keer laat ik mijn skills daar horen, haha. En wow, je woont dan zooo dicht bij mijn school. Ik fiets daar ook elke dag in de buurt :). En ja, Toki is zeker super leuk met heerlijke coffee en banana bread :) yumyum

   p.s Ik vind het echt leuk dat je een kijkje op mijn blog hebt genomen :)

   Delete

2015 - © Little universe in my mind. Design by MangoBlogs.