Zonnige winterdagen

 Nadat we in een gezellig cafeetje koffie hebben gedronken, besluiten mijn vriendin Suus en ik om naar het park te gaan. Het is mooie dag. Ik hoor de vogeltjes fluiten, ruik  de regen van de vorige dag op de bladeren en de zonnestralen geven het park een mooie gouden gloed.


Na wat gelopen te hebben gaan we even uitrusten en wat eten. Ik geef ook wat crackers aan de eendjes en daardoor  word ik opeens wel erg populair. Opeens lopen er een paar ganzen mijn richting op, komen er erg veel meeuwen aanvliegen en is de vijver helemaal vol met eenden. Helaas is mijn pakje crackers snel op en daar zijn de bewoners van het park geloof ik niet erg blij mee. Zelfs als ik alweer bijna bij de uitgang ben, lopen er nog wat meeuwen achter mij aan.

Hoed - H&M   Jas - Vintage   Sjaal - Vintage   Broek - Primark   Tas - Vintage   Schoenen - H&M 

Terwijl ik dit aan het schrijven ben, verlang ik weer erg terug naar de fijne vakantiedagen. Eigenlijk zou ik nu moeten leren, maar een kleine pauze kan hopelijk niet veel kwaad. Ik kan echt  niet wachten tot het einde van de toetsweek. Ik ga dan mijn verjaardag vieren en ik heb veel andere leuke plannen. Trouwens, dit zal dan ook het laatste artikeltje zijn dat ik als 17-jarige schrijf. Ik word namelijk woensdag (helaas in de toetsweek) 18...ACHTTIEN....en dus volwassen.....

Liefs van,
de bijna volwassen Sonia

4 comments

 1. Wat zie je er leuk uit! En wat zijn de foto's mooi. Op de een of andere manier is het licht echt prachtig!!!!! En wat een lieve eendjes :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel! Ja het licht was erg mooi de dag! De eendjes waren lief, totdat ik geen eten meer had, haha. Trouwens ik vind jouw blog erg leuk! :)

   Delete
 2. Ooh wat een mooie foto's! Ik ben echt een grote fan je je outfit. :) En ook nog een hele gelukkige verjaardag! Ik word dit jaar ook achttien. Het is echt zo gek om te denken haha ;) xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aw lief, dankjewel! Ja ik vind het ook heel gek om te bedenken dat ik nu "volwassen" ben!

   Delete

2015 - © Little universe in my mind. Design by MangoBlogs.